2777
2789

میگفتن ارایشگرا ۸۰ درصدشون طلاق گرفتن پدرمون نمیذاره اونجا کار کنیم

من خودم ۱۵ سالگی ۲ هفته ازدواجی داشتم

الان ۲۴ سالمه

با اینک ن سرکار رفتم ن هیچ، خواستگار زیادی داشتم

خیلی زیاد اونم سطح بالا

خیلی زیاد تر دخترا اطرافمون

هیچکسم درمورد قبلا من صحبتی نکرده خودمم فک نمیکنم بش

پ این چرت پرتا چیه میشنوم از اینا؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که زیاده آدم احمق تو چرا باید به حرفشون اهمیت بدی

اخه حرفشون بی ربط بود

من ندیدم کسی بم بگه طلاق گرفته یا کسی نخوادم

اتفاقا خواستگار خیلی داشتم خودمم ازدواج نمیکنم

ربطش به ارایشگری رو متوجه نشدم ؟ شما ارایشگر هستین ؟

ن نیستم

فقط بحث طلاق اومد تعجب کردم 

چون من خودم کسی تابحال کاریم نداشته خودمم یادم نمیاد ۱۰ سال پیشمو اونم ۲ هفته

چ ربطی به طلاق داره

نه باباولی گفتن طلاق گرفته گفتم چ ربطی داش؟ الان خودشون دوس پسر داشتنمن ۲۴ سالمه یبار دوس پسر نداشتم ...

به نظرم شما فقط به خودتون گرفتید حرفشون رو وگرنه اصلا متوجه ربطش با موضوع شما نشدم 

خیلی بی ربط بود هی میخونم متوجه ربطش نمیشم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به نظرم شما فقط به خودتون گرفتید حرفشون رو وگرنه اصلا متوجه ربطش با موضوع شما نشدم

ربطش اینه منم طلاق گرفتم

زندگیمم عادی بود 

ایشون میگفتن چون ارایشگرا طلاق گرفته هستن پدرمون نمیذارن اونجا کار کنیم

منم گفتم طلاق گرفته چشه؟ 

خودشون جفت خودم با پونصد پسر حرفیدن

ن نیستمفقط بحث طلاق اومد تعجب کردم چون من خودم کسی تابحال کاریم نداشته خودمم یادم نمیاد ۱۰ سال پیشمو ...

خیلی راجب کلمه طلاق گارد نگیر بابا 

اینجوری همه حرفارو به خودت میگیری و اذیت میشی 

ن نیستمفقط بحث طلاق اومد تعجب کردم چون من خودم کسی تابحال کاریم نداشته خودمم یادم نمیاد ۱۰ سال پیشمو ...

راستش من خودمم از محیط ارایشگاه خوشم نمیاد توش خاله زنک بازی زیاده و زیاد دیدم جدا شده باشن بعد چندوقت

البته این مورد قطعا برای همه درست نیست اگه کسی عاقل باشه با حرف بقیه زندگیشو خراب نمیکنه ولی منم چندمورد اینطوری دیدم