2777
2789
عنوان

پول اشتباهی کارت به کارت کردم😭

170 بازدید | 21 پست

به جای ۷عدد۴زدم

مگه میشه باهمین یه عدد یه کارت دیگه موجود باشه

پشمام😭

معلوم نیست طرف کجای ایرانه

۱۵۰هزار بود.

ولی تو بگو بیسات تومن خیلی ماتحت سوزی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بانک کمکت میکنن....   بابای منم اینجور شد...

رفت شماره طرف رو براش اوردن زنگ زد...  و پولو بهش پس داد

البته اگه پول زیادیه و واست مهمه..   

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

فکر نکنمچطوری ثابت کنم چیزی نخریدمالانم خیابونم اصلا بانک نیستم

خب بانکت رو پیدا کن برو بگو اشتباهی ریختم برمیگردونن اما زود برو

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

وقتی یک رقم اشتباه باشه معمولاً تراکنش به حساب دیگری میره و باید مراحل پیگیری رسمی انجام بدی. ولی نترس، هرچه سریع‌تر عمل کنی شانس برگشت بیشتره. سریع‌ترین و مؤثرترین کارها اینا هستن:

1. همین الان با بانک کارتِ خودت تماس بگیر

شماره پشت کارت یا داخل اپ/سایت بانک هست.

بگو «تراکنش اشتباهی کارت‌به‌کارت انجام دادم، مبلغ X تومان به شماره کارت Y رفته، می‌خوام درخواست برگشت وجه بزنم.»

ازشون بخواه شماره پیگیری (RRN / reference) تراکنش و جزئیات درخواست برگشت رو ثبت کنن.

2. به شعبه بانک برو (اگر امکانش هست) و فرم «درخواست برگشت وجه» یا شکایت تراکنش اشتباهی را حضوری پر کن

رسید تراکنش یا اسکرین‌شات تراکنش، تاریخ و ساعت، و شماره پیگیری همراه داشته باش.

3. اگر شماره کارتِ مقصد یا شماره تلفن صاحب کارت رو داری، فوری پیام یا تماس بگیر (مودبانه و فوری)

نمونه پیام کوتاه که می‌تونی کپی کنی: «سلام، اشتباهی مبلغ [۱۵۰,۰۰۰] تومان به کارت شما واریز شد (تاریخ: __ ، ساعت: __). لطفاً اگر برداشت نکردید، خواهش می‌کنم با بانک‌تون همکاری کنید تا وجه برگشت بخوره یا خودتون برگشت بدید. شماره پیگیری تراکنش: __. ممنون میشم زود خبر بدید.»

4. توی اپ بانکت «ثبت شکایت» یا «گزارش تراکنش» رو هم ثبت کن (اگه هست) — بعضی بانک‌ها فرم آنلاین دارن که روند پیگیری رو سریع‌تر می‌کنه.

5. اگه فکر می‌کنی طرف برداشت کرده یا احیاناً کلاهبرداریه، گزارش به پلیس و تنظیم شکایت الکترونیکی بزن. بانک معمولاً تا باز شدن پرونده قضائی پیگیری می‌کنه.

6. اطلاعاتی که باید آماده داشته باشی (بهم نگو، فقط بردار):

شماره کارت مبدا/آخرین ۴ رقم کارت، شماره کارت مقصد، مبلغ دقیق، تاریخ و ساعت تراکنش، شماره پیگیری/رسید، نام دارنده کارت (اگه دیدی)، و رسید یا عکس تراکنش.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒