2777
2789

یه حسن یوسف داشتم این بچه خیلی کوچیک بود من بزرگش کردم الان اندازه درخت شده گلدونش کوچیک بود بچم دیشب به مامانم گفتم فردا میبرمش گلخونه عوض میکنم دست نزنی جا به جاش کنی  صبح دیدم گلدونش جا به حا کرده طفلی بی‌حال زرد شده برگاش افتاده سریع بردمش آقاهه گفت ریشه هاش تو جا به جایی از بین رفته آسیب شدید دیده بچم چید برگاش همه کچلش کرد دوتا شاخه موند خیلی مواظبت میخواد اونم

از ده سالگی با من بود اینقدر مراقبش بودم مثل بچم بود واقعا ویتامین کودش همه چیزش مراقب بود افت کش میزدم خیلی گریه کردم با مامانم دعوا کردم اصلا از گل هیچی نمیدونه فور کن با قاشق انجام داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترگلم عزیز دلم ایکاش تمام زندگیم ازگل وگلدون وهرچی دیگه داشتم نابودمیشدولی پدرومادرم وتمام عزیزانی که ازدست دادم روالان داشتم .. ..این گل وگلدون فدای یه تار موی سر

مامان ت خداکنه مامان ت پژمرده نشه وشاخ وبرگهایش نریزه ......دل ش رونشکون 😢

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین