بیگانه که زودتر حرف دل تو پخش میکنه اما اگه متاهل هستی سعی کن کمتر حرف ها دو نفری تون به خواهرت بگی این حرفا در صورتی درسته که حرف ها تنهایی خودت اما در کل سعی کن درد و دل هاتو به مشاوره بگی چون آدما ممکن بعدا به روت بیارن
با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
منم داداشم، داداش که نمیزنه تو سر ادم، حالا خواهر شاید ولی برادر عمرااا
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
خوش بحالت که خواهر داری♥منم دارما ولی 15 سال کوچیک تر که بدرد نمیخوره😂
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
نه ما فاصله سنیمون کمه آبجیم دو سال از من بزرگتره ، خواهر کوچیکه ام سه سال ازم کوچیک تره 😄
چه قد قشنگ😍🎈
دوست داشتم آبجی داشته باشم فاصله سنیمون کم باشه باهم دوست باشیم ولی نشد
من دارم، والا زیاد بدرد نمیخوره😂باخواهر میتونی راحت درباره همچی حرف بزنی، البته خواهر های خوب