2777
2789

ی روز مامانم گف فردا برات غذا چی درست کنم

من تا غذاروانتخاب کردم عطسه اومد

مامانم توجه‌نکرد

فرداش ک غذارو درست کرد یهو دم اخری غذاش سوخت

یا مثلا بابام قراربود بره کار عطسه اومد تصادف کرد

وخیلی چیزای دیگه

من امشب واسه تتو نوبت گرفتم

ولی همون موقع عطسه اومد

باز مامانم صبح زود ک بلندم کرد

توفکرم بود ی پیام دیگ ب خانمع بدم

بابام عطسه کرد

دیدم زنه اصلا دیگ جوابمونداد

تااینکه گف من امروز نمیتونم باشم شنبه برات تتو رومیزنم

هرچند یکی از لحاط مذهب هم دلیل اورد ک عطسع خرافات نی ولی یادم نی چیا گف

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان اگ تو غذا هه رو انتخاب نمبکردی صبر میکردی شاید بازم فردا میسوخت غذای مادرت . مثلا اگ صبر میکردین غذاهه نمیسوخت؟ چ ربطی داره من اصن اعتقاد ندارم ب این

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بعضی وقتا شیطان میاد و بعضی چیزا رو کنار هم قرار میده و شما خیال میکنید از مثلا عطسه بوده 

ولی خیر خرافاته و اصلا توجه نکنید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عطسه اومد باید عجله کنی واسه اون کار

خالم خدا بیامرز انقد معتقد بود هرکاری میخاست بکنه عطسه میومد کلی فحش میداد و دیگه سراغ اونکار نمیرفت.

ولی کلا بیخیال بشی تاثیری نداره دیگه روت.میگن چشمت بزنه میخای گریه کنی مامانم غزا میگرفت.الان بیخیالش شدم واقعا دیگه گاهی گریه شادی میاد

چرا تلقین کردی؟من اصلا به عطسه بعنوان صبر نگاه نمیکنم وقتی کسی حرف میزنه عطسه بیاد یعنی طرف حرف حقی زده یه جور دیگش هم هست که طرف سه روز مرگ ازش دور شد نه اینکه سه روز میمیره نه ...یعنی تا سه روز سلامته سلامته

من پسرم بیمارستان بستری بود طبق خواسته ی خودم داشتم مرخصش میکردم پرستارا بخاطر این کارم باهام بد برخورد کردن منم خیلی ناراحت بودم داشتم لباس میپوشوندم عطسه اومد یکی طوری که فکر میکرد من نمیشنوم گفت بچش رو میکشه این بچه نمیمونه ،،،،منم ناراحت شدم الحمدالله ۱۲ سال از اون روز میگذره سر اون قضیه هیچاتفاقی هم نیافتاد چون باور ندارم