2777
2789
عنوان

شما خرما رو میشورین یا نه اگه آره چجوری خرمای شیره دار رو چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 107 پست
ما رطب مبخریم شیره که ته ظرف میره اصلا نمیخوریم خرماها مبشوریم بالای درخت کلی خاک میخورن بعد میچینن ...

اون شیره ک میره ته ظرف خودش کلی خاصیت داره 

اره خاک میخوره ولی تمیزمیکنن اینجا وکارکنان دستکش پلاستیکی میپوشن دلتو بدنکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ی خرمامخرما واقعا تمیز نیستسعی کنین کم کم بشورین و بخورین

شهر ما هم خرما خیلی داره ب قول شما تمیز نیس ولی نمی دونم چه جوری بشورمش بی مزه میشه اگه بشوری

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

رطب رو در لحظه ک میخوای بخوری بشور بخور دیدی میوه یه لایه خاک روشه رطب هم ما دوست داریم این خاک باشه ...

آره ما وفتی میخوایم بخوریم میشوریم وگرنه یه جوری میشه 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

ما خودمون محصول مون خرما هست اگه برا خودمون خواستیم برداریم همون لحظه می‌شویم میریزیم داخل سبد آفتاب میدیم چندروز بعد داخل دبه میریزیم هرچی بمانه خراب نمیشه ولی داخل کارتون بسته بندی میکنیم برا فروش شستن درکار نیست بشوریم خرما ترش میکنه

تعجبم اکثرا نمیشورند🙄🙄🙄 

عزیزم اگر شیره داره اول با دست دونه دونه جدا کن بریز تو کاسه 

بعدشم با اب سرد بشور بزار چند دقیقه بمونه که گرد و خاک و چوب و... که داره ازش جدا بشه. بعدم بریز ابکش خشک که شد بریز تو ظرف

خرما خشک و باید بشوری چون روش کثیفی و گردوخاک داره ،مگه میشه😐من دیدم خیلیا موقع خرید دستاشونم میمیا ...

عزیزم بستگی داره چی بدست شما میرسونن فکرکنم اشغال باشه اصل تمیز و شسته شده من خودم خرما خشک خریدم تمیز تمیز تمیز 

ولی تو مشهد دیدم کپک زده خشک پوست خشکی داشت ما اینو به دام مون هم‌ نمیدیم اون گذاشته بود برا فروش 

شیره دار رو چجوری میشوری خرما خراب نمیشه؟

همون لحظه ی استفاده میشورم عزیزم چون ترش میشن  ،هر تعدادکه بخوام استفاده کنم ..من بیشتر جای قند استفاده میکنم یا مثلا غذای سرد بخورم به دستام مالیده میشه بدم میاد ...ولی خوب واسه داخل مخلوط کن اینا بخوای بریزی شیرموزی چیزی لازم نیست بشوری ،الان دیگه خرما خشک میخرم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

آره ما وفتی میخوایم بخوریم میشوریم وگرنه یه جوری میشه

خوب میکنی رطب خیلی حساسه از تو باغ تا تو خونه هم شیره میزنه اینقدر روش نگهداریش سخته ک نگو تا به دست شما برسه واقعا بد میشه همون در لحظه بشوری بخوری بهتره 

اون شیره ک میره ته ظرف خودش کلی خاصیت داره اره خاک میخوره ولی تمیزمیکنن اینجا وکارکنان دستکش پلاستیک ...

شیره ته ظرفشو ما دوست نداریم ولی خیلیا میخورن 

عزیزم ما جنوببم بوشهر 

بعضی وقتا با دست بسته بندی میکنن 

خاک توی هواست روی همه میوها میشینه 

البته من نظر خودمو دادم بقیه نظرات محترمه 

من مادرم و یکی از دوستام نمی شورن ولی خودم میشورم

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜