2777
2789
عنوان

شما خرما رو میشورین یا نه اگه آره چجوری خرمای شیره دار رو چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 107 پست
واقعامن یه بار از یه ادم مطمعن خریدم شکرکی بود فک کردم بهم انداخته😂😭😐

آره 

اتفاقا خرما اصلی اونه شیره اصلی طبیعی اونه استان بوشهر یک نفر هم از شیره صنعتی استفاده نمیکنه ولی شیراز به بالا اکثرا صنعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رطب مبخریم شیره که ته ظرف میره اصلا نمیخوریم خرماها مبشوریم 

بالای درخت کلی خاک میخورن بعد میچینن دست بهش  میخوره 

بنظر من باید شست 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

خرما شستن نمیخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد ایها الناس

خرما خشک و باید بشوری چون روش کثیفی و گردوخاک داره ،مگه میشه😐من دیدم خیلیا موقع خرید دستاشونم میمیالن به خرما ،تازه شیره دارهاشم میشورم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

خرما محصول شهر منه نه نبایدبشوره واون شیره که میگی اینجاخیلی گرونه چطور تومیشوریش🥺😂کیلویی 700تومنه ...

اینجا کیلو دویست تومن شیره خرما اونم چ شیره ای 

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

ما رطب مبخریم شیره که ته ظرف میره اصلا نمیخوریم خرماها مبشوریم بالای درخت کلی خاک میخورن بعد میچینن ...

رطب رو در لحظه ک میخوای بخوری بشور بخور دیدی میوه یه لایه خاک روشه رطب هم ما دوست داریم این خاک باشه بخوریم ولی اگه شیره بزنه کثیف یجوری میشه شستن بهتره ولی خب کلا خرما و رطب آب زود ترشش میکنه و خراب نباید نگهداری کنید 

رطب و خرما خشک رو میشورماما اینی که امروز گرفتم شیره ی کمی داره درحدی که چسبونکیه موندم اگه بشورم خم ...

نه بشوربزار تو یه دستمال تمیز که خشک بشه...چون آلودگی رو جذب میکنه...من میرم رطب میخرم زیرو روش میکنم که شیره نداشته باشه