2777
2789
عنوان

شما خرما رو میشورین یا نه اگه آره چجوری خرمای شیره دار رو چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرما محصول شهر منه نه نبایدبشوره واون شیره که میگی اینجاخیلی گرونه چطور تومیشوریش🥺😂کیلویی 700تومنه ...

یه جا خواندم نوشته بود به خاطر اینکه پرنده ها خصوصا خفاش ممکنه روش بشینه بهتره شسته بشه البته من خرما با شیره نمیخرم خرما خشک رو ترجیح میدم کمتر شیرینی داره

من میشورم از خاک روی خرما بدم میاد

این شیره دارها هم بهشون خاک چسبیده بازم میشورم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عه شما باغ دارید؟واقعا شسته میشه؟

اوهوم البته بابام داره شوهرم ن

ارهههه خرما غرق خاک هستش 

ولی خب شیره ای ک شما می‌بینید صنعتی من خودم شیره طبیعی استفاده میکنم شیره طبیعی شکرک میزنه تو آفتاب پنجاه درجه تو پلاستیک میکنم خرما بعدم مثلا صد کیلو تو ظرف میکنم بعد ده روز ظرف وارونه میکنم ک کل خرما شیره بزنه شیره طبیعی طبیعی ولی خب چون تو سرما شیره شکرک میزنه شما خرما شکرک زده یا شیره شکرک زده قبول ندارید