2777
2789
عنوان

ساک بارداری خالی

284 بازدید | 34 پست

سلام وقت بخیر، بچه ها من متوجه شدم باردارم و رفتم سونو واژینال شدم، سن بارداری چهارهفته و چهار روز حساب شد. ساک بارداری خالی بود. قبلا دوبار سابقه سقط داشتم چون بارداریم پوچ بود‌( همون ساک خالی). کسی بوده که تو چهارهفته و چهار روز ساک بارداری خالی داشته ولی بعدش جنین دیده شده؟؟؟ میشه بهم بگید. خیلی دارم سعی میکنم انرژیمو بالا نگه دارم. سه روز هم هست که خییلی حالت تهوع دارم اصلا نمیتونم دست به چیزی بزنم. به هر چی فک میکنم حالم بد میشه. با خودم خوشحال میشم که اینبار حتما جنین هست. چون دفعه های قبلی اصلا حالت تهوع نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دو تا پوچ و یه شیمیایی داشتم تایمی که رفتی سونو خیلی زود بوده ولی از طرفیم سونو واژینال دق ...

دکتر سعی کرد روحیه منو حفظ کنه و به روش نیاره. بهم فراگمین و اسپرین داد تا مصرف کنم و دو هفته دیگ مجدد سونو بشم. ۲۵ موعد سونو بعدیم هست 

با شوهرت فامیل هستید؟تاحالا مشاوره ژنتیک رفتی؟

نه فامیل نیستیم. ازمایشاتمون نرمال بوده. کاریوتایپم دادیم نرمال بوده. دکترا گفتن شاید تخمکای من ضعیفه که اینجوری میشه

خیلی زود رفتی من ۶هفته رفتم با سونو واژینال بزور جنین رو پیدا کرد ولی هفته بعدش ۷هفته رفتم راحت صدای ...

وای خیلی امیدوارم. لطفا برام دعا کنید. دیروز لکه بینی داشتم. کلی گریه کردم. شیاف گذاشتم و الان کم شده و خوبه

دکتر سعی کرد روحیه منو حفظ کنه و به روش نیاره. بهم فراگمین و اسپرین داد تا مصرف کنم و دو هفته دیگ مج ...

اگه خدای نکرده پوچ باشه تا همون دو هفته دیگه به خونریزی میفتی اگرم انشالله باشه که شما فرض رو بر بودن بذار و‌مراقبت کن که شکر فقط فعلا به کسی درباره بارداریت چیزی نگو