2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی لوحه یادش نمیمونه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 28 پست
این طرز سوال پرسیدن خیلی اشتباه هست ب با آ چی میشه؟؟ دیگه اصلا اینجوری نپرس بچه گیج میشه اون بای وسط ...

اها متشکرم نمیدونستم

د  َ  چطور یاد بدم

فرق بین د  ب نمیدونه اینو چطور یادش  بدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

صبورییییییی کلاس اول فقط باید صبوری کنی و تکرار تکرار تکرار

معلم  شاکی شده

میگه سر کلاس یاد نگرفته حواس بقیه پرت میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منم دوتا داشتم زیاد سخت نگرفتم خودشون راه افتادن

معلم هر سری اشکمو در میاره

معلم کم صبری گیرش اومده

کلاس هم بچه ها سطح باللن

فقط بچه من خنگ طوره

معلم هر سری اشکمو در میارهمعلم کم صبری گیرش اومدهکلاس هم بچه ها سطح باللنفقط بچه من خنگ طوره

نه معلم خوب نیست 

وگرنه بچه تازه داره خوندن یاد میگیره باید صبر پیشه کرد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

نه معلم خوب نیست وگرنه بچه تازه داره خوندن یاد میگیره باید صبر پیشه کرد

خیلی گریه کردم این مدت 

معلمه ۲شیفت مدرسه برداشته 

بچه های کلاسشم ب اندازه کلاس سومی بلندن

اونقدر عاقلن 

خیلی گریه کردم این مدت معلمه ۲شیفت مدرسه برداشته بچه های کلاسشم ب اندازه کلاس سومی بلندناونقدر عاقلن

کاملا درکت میکنم عزیزم  اخه اگه ب بچه فشار بیاریم ک بدتر میشه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

کاملا درکت میکنم عزیزم اخه اگه ب بچه فشار بیاریم ک بدتر میشه

اپلیکشن گوشی نمیشناسی ک یاد بده

الان ی هفته اس مریصم شده نمیره

اونقدر معلم منو بچه خورد کرده امروز جلسه اس نمیتونم برم

پس ففط باید نشانه ها رو ببینه تا تو ذهنش بمونه؟چجوری ترکیب رو بهش یاد بدمترکیب ب َیا ترکیب د ایا ...

ای کاش میشد ویس بفرستم 

مثلا برای ادب باید چهار تا کارت درست کنی 

ا د فتحه  ب  اول خودت درست کن بگو بخونه بعد کارت ها رو جا به جا کن بگو خودش درست کنه 

روزی سه یا چهار تا بیشتر کار نکن 

کلاس اوله باید صبر داشته باشیو حسابی سر و کله بزنی 

اپلیکشن گوشی نمیشناسی ک یاد بدهالان ی هفته اس مریصم شده نمیرهاونقدر معلم منو بچه خورد کرده امروز جلس ...

تو گوگل اموزش هست ب صورت شعر  

پسرای من کتاب املا داشتن هر روز ب عنوان مشق یه صفحه مینوشتن

اها متشکرم نمیدونستمد َ چطور یاد بدمفرق بین د ب نمیدونه اینو چطور یادش بدم

واسه همین گفتم از نشانه ی اول شروع کن 

هر نشانه رو یاد گرفت بعد برو سراغ بعدی 

اصلا هم توجه نکن معلم کجا رو داره درس میده سعی کن بچت و برسونی 

اگه کتاب قدیمی داری یا مجله یک تکه رو برش بده امروز هر نشانه ای رو پیدا کردی بگو با مداد قرمز دور همون نشانه خط بکشه

ببرش گفتار درمانی اونجا رو خواندم و نوشتن کار میکنن عالی میشه.گاهی مشکل بچه دقت شنیداری یا بینایی هس ...

گفتار درمانی هفته ایی ی بار میره 

س ش ق گ ک ل ر

اینا رو گفت مشکل داره فقط اینا رو میخاد باهاش کار کنه