2777
2789
عنوان

چیدمان کابینت زیر سینک

79 بازدید | 17 پست

خانما زیر سینک چی میزارید؟ من شوینده گذاشتم، دو سوم فضاش خالی مونده

اگر ظرف و ظروف دردار اونجا بزارم غیربهداشتیه بنظرتون؟ یا مواد غذایی دربسته 

فضای کابینتام کلا کمه و مجبورم یه چیزایی رو منتقل کنم اونجا تا جا برای چیزای دیگه باز شه

راستی تو ست پاسماوری چی میریزید؟ سه تا بزرگ داره ۴ تا کوچیک

بزرگا که یکیش میشه چایی یکیشم نبات، کوچیکا هم یکیش نمک

مابقی رو چی بریزم توشون؟ شکر و قند ما چون استفاده نمیکنیم بنظرم  لازم نیس دم دست باشه تو ظروف پاسماوری.

واسه ادویه ها هم جا ادویه ای جدا دارم

من ازین نظم دهنده پایه بلندا گذاشتم که بیاد بالاتر و روش آبکش و لگنامو گذاشتم البته سطل زبالمم چون داخل همون کابینته هروقت نیاز دارمشون میشورمشون و استفاده میکنم بقیه فضاشم شوینده ها و سطل زباله منم اشپزخونم کوچیکه مجبور شدم از همه فضاهام استفاده کنم

خدا        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر سینکم دستگاه تصفیه هست با مایع ظرفشویی و چند منظوره و قرص ماشین زیاد جا ندارم

اگه جا داشتی این چیزایی که گفتم میذاشتی اونجا؟

حس میکنم یه کم غیربهداشتیه ولی شک دارم

اگه جا داشتی این چیزایی که گفتم میذاشتی اونجا؟حس میکنم یه کم غیربهداشتیه ولی شک دارم

اره میزاشتم چرا غیر بهداشتی باشه فوقش موقع استفاده اب میزدم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من ازین نظم دهنده پایه بلندا گذاشتم که بیاد بالاتر و روش آبکش و لگنامو گذاشتم البته سطل زبالمم چون د ...

خوبه پس

شاید بنظرت مسخره بیاد ولی همش فوبیای اینو دارم لوله های زیرسینک آب پس بده، بریزه رو ظرفایی که اونجا میخوام بذارم

برا همین شک دارم

اره میزاشتم چرا غیر بهداشتی باشه فوقش موقع استفاده اب میزدم

آخه همش میترسم لوله های زیر سینک چند قطره آب پس بدن و بریزه رو ظرفا

اون وقت با شستن هم حس میکنم میکروب داره باز🫠

خوبه پسشاید بنظرت مسخره بیاد ولی همش فوبیای اینو دارم لوله های زیرسینک آب پس بده، بریزه رو ظرفایی که ...

ببین ظرفه خب میتونی وقتی ورمیداری بشوریشون مواد غذایی فقط نباید بزاری اونجا
بعد من ابکش دم دستی یا لگن کوچیکم همیشه بالای آب چکونه پایینا رو فقط موقعی که مهمون دارم استفاده میکنم که قبلش میشورم 

خدا        
ست پاسماوری هل و میخک و دارچین یا گل محمدی و دمنوش چای به زیر زینک سطل زباله و بزار

سطل زباله بیرون از کابینت گوشه آشپزخونه باشه خیلی بده؟ اخه واسه چیزای دیگه جا کم دارم

آخه همش میترسم لوله های زیر سینک چند قطره آب پس بدن و بریزه رو ظرفااون وقت با شستن هم حس میکنم میکرو ...

نه لوله ها محکم هستن  خیالت راحت  شوهرم میخواد لوله ها رو باز کنه انقدر فشار میده تا باز بشه اصلا نگران نباش 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

نه لوله ها محکم هستن خیالت راحت شوهرم میخواد لوله ها رو باز کنه انقدر فشار میده تا باز بشه اصلا نگ ...

با اینکه هرروز سینک رو ضدعفونی میکنم بازم انگار کابینت زیر سینک یه کم بو میده. میگم نکنه خیلی ریزریز ازش آب میاد واسه همینه بوش