2777
2789

این خانم شوهرش یه دوره مزاحمت ایجاد میکرد بعد بلاک میکردم تو تلگرام بهم پیام میداد و.... بعد زنش دیده بود یا هماهنگ بودن یا هرچی نمیدونم زنگ زده بود پاچه منو میگرفت البته بگما تو دانشگاهمون بود و همه فک میکردن مجرده و منم بعد زنگ زنش فهمیدم متاهله که البته به همه گفتم از اونور تو کلاس می‌گفت نه تو برام حرف در اوردی من مجردم😐دیگ نمی‌دونم واقعیتو

خلاصه یه روز یه شماره ناشناس زنگ زد برداشتم دیدم باز اینه😫

به زنش خبر دادم گفت چییییی ابلفضل من به تو زنگ بزنه چرا ... میگی تو فلانی بهمانی شماره ایی که ابلفضلش بهم زنگ زد بهش دادم گفت من زنگ زدم خاموشه و شروع کرد توهین کردن فک کنم این شماره شوهرشو نداشت یا از یه تلفن کسی دیگ زنگ زده بود ولی خود خودش با صدا نکرش بود🙄 البته بگم یه بار خودش گفت میشه اگ بهت زنگ زد بهم بگی نمیدونستم اینقدر ادم مزخرفیه ک طرف اون وزق بگیره🌝بعد جالبع به زنش گفتم از شوهرت شکایت میکنم سر مزاحمتاش هرچی از دهنش در اومد گفت به نظرتون شکایت کنم؟

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

از این مدل  زنا خیلی اوقم  میگیره 

شوهر هرزشونو میذارن رو سرشون پاچه مردمو میگیرن همه این مدلی دیدیم 

شکایت کن اگه لازم شد تماس هم باهاشون نگیر تا پیامک مرجع قضایی براشون بره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرده شماره شما رو از کجا اورده بود؟

بیا یکی مث خانما اومد که با کاراگاه بازی میخواد اتهام بزنه

دانشگاه میدونی کجاست؟ همه تو کلی گروه استادیم حتما از همونجا برداشته دیگ من نپرسیدم ک 

واتس اپ گروه داریم

تلگرام داریم

با احترام ریپلای نمیکنم روتون چون بهم برخورد

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

از این مدل زنا خیلی اوقم میگیره شوهر هرزشونو میذارن رو سرشون پاچه مردمو میگیرن همه این مدلی دیدیم ...

همینا بعدا تاپیک میزنن شوهرشون عالی بوده یهو فلان کرده این نشونه هارو نمیبینن

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

خطط رو عوض کن بله شکایت هم بکن

بانک 

سر کار 

خیلی چیزای دیگ رو این خطه مث نینی سایتم🫠اون باید شرشو کم کنه این خطیه ک باهاش جاهای رسمی مث دانشگاه و... عضوم

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

باهزارتا خطم زنگ زد،اون وزغ غ غ رو بلاک کن

وای بدونی صداش چه زشته بعد رووو داره خودشم معرفی میکنه اولش😂یکی نیس بگه گند ترین صدا داری معرفی هم نکنی میفهمیم کدوم خری هستی 

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

بانک سر کار خیلی چیزای دیگ رو این خطه مث نینی سایتم🫠اون باید شرشو کم کنه این خطیه ک باهاش جاهای رسم ...

من یکی مزاحمم شد ب همسرم گفتم راحت شدم همسرم بلایی سرش  اورد راه خونه اش رو گم کرد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔