2777
2789

یعنی گوشت و مرغ و ماهی و کباب و..نمیخورن؟

یعنی حتی شیر و ماست و کره و پنیر و دوغ و..هم نمیخورن؟

پس دقیقن چی میخورن🤣🥲

جدی برام سواله!

اخه وقتی خدا حلال کرده این اداها چیه.

لنتییی اسم گوشت میاد خود ب خود اب دهنم میچکه👺

نظرسنجی

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

چند نوع داریم گیاهخوار، خام گیاهخوار، ‌وگن و غیره 

یکی از اقوام ما هستند ولی فرآورده های حیوانی مصرف می‌کنند مثل لبنیات، تخم مرغ، عسل و اینها فقط گوشت خود حیوانات نمیخورند. 

اداهای مصنوعی اینا مثلا از ریختن خون یه حیوون که خدا حلالش کرده واسه بنده هاش واهمه دارن ولی از ریختن خون هزاران انسان بیگناه تو غزه و سودان ککشونم نمیگزه

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نوع داریم گیاهخوار، خام گیاهخوار، ‌وگن و غیره یکی از اقوام ما هستند ولی فرآورده های حیوانی مصرف ...

بله منم

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

اداهای مصنوعی اینا مثلا از ریختن خون یه حیوون که خدا حلالش کرده واسه بنده هاش واهمه دارن ولی از ریخت ...

نه اینجوری هم نیست شاید به اون هم معترض باشند شاید هم نباشد شاید طرف گوشت خوار باشه باز اعتراضی به وضعیت دنیا نداشته باشه اینها رو نباید با هم قاطی کرد 

بعضیا رژیم گیاهخواری رو به میل خودشون انتخاب نمیکنن بلکه دکتر براشون تجویز میکنه، ولی برا آدمای نرمال که بیماری خاص ندارن آسیب به بدنه،الان میان منو میخورن ولی هر حیوان و جانداری برای هدفی خلق شده گاو و گوسفند و شتر برا این خلق شده که انسان از شیر و گوشت و روغنش استفاده کنه، اسب برا سواری گرفتن خلق شده،اگه کفتار و کرکس و مورچه وجود نداشت هیچ جای تمیزی روی کره ی زمین باقی نمی موند،هر کدوم نباشن نظم اکوسیستم به هم میخوره،گوشت گوسفند رو بعضیا نمیخورن بعد میرن قوچ و بز کوهی شکار میکنن میخورن 🤦افراط و تفریط تو هر کاری بده از چیزی که خدا برات خلق کرده استفاده کن و از چیزی که منع شدی دوری کن این اصل خلقت ماست ولی فهمش برا خیلیا سخته و دقیقا برعکسش رو میرن انجام میدن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چند نوع داریم گیاهخوار، خام گیاهخوار، ‌وگن و غیره یکی از اقوام ما هستند ولی فرآورده های حیوانی مصرف ...

خب بازم از حیوونا تغذیه میکنه

بعضیا رژیم گیاهخواری رو به میل خودشون انتخاب نمیکنن بلکه دکتر براشون تجویز میکنه، ولی برا آدمای نرما ...

دقیقا ، منم مثل شما فکر میکنم

برا همین

باورم نمیشه ...

تو اطرافم ندیدم کسی گیاه خور باشه

نه اینجوری هم نیست شاید به اون هم معترض باشند شاید هم نباشد شاید طرف گوشت خوار باشه باز اعتراضی به و ...

دیدم که میگم امثال این جماعت هر کدوم سر خودشونو با یه موضوعی گرم میکنن مثلا طرف حامی حقوق حیواناته میره کیلو کیلو گوشت تازه میخره به اسم نذری بین سگای ولگرد پخش میکنه به این که اون حیوونا زاد و ولد میکنن و تهدید امنیت انسانها هستن و کثافت کاریاشون کاری ندارم ولی نمیشد با اون گوشت چنتا خانواده نیازمند و که سال تا سال رنگ این چیزا رو نمیبینن سیر کرد؟

اگه چیزی هم بگی حمله میکنن بهت که میخواستن بچه نیارین به ما چه و ‌... بعد وقتی ما میخوایم برای همدردی با مظلومین دنیا چیزی بگیم میریزن سرمون که به ما چه ما خودمون کم بدبخت بیچاره نداریم مردم سیستان واجب ترن و.. درحالیکه خودشون ذره ای کمک به همین هموطنا نمیکنن کلا این اداهاشون برای پز روشنفکریه که از قافله جا نمونن

دقیقا ، منم مثل شما فکر میکنمبرا همینباورم نمیشه ...تو اطرافم ندیدم کسی گیاه خور باشه

منم ندیدم،پروتئین و قوتی که توی گوشت هست تو هیچ گیاهی وجود نداره حتی قارچ که اینهمه خواص داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیدم که میگم امثال این جماعت هر کدوم سر خودشونو با یه موضوعی گرم میکنن مثلا طرف حامی حقوق حیواناته م ...

چقد حق میگی واقعا

اینا عقل ندارن کلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد حق میگی واقعااینا عقل ندارن کلا

قربونت حالا من یه تاپیک دارم قبل ماه رمضون میخواستیم برای مردم مناطق محروم سیستان لوازم منزل که واقعا نیازشان بود تهیه کنیم شماره حساب هم مال گروه جهادی بود نمیدونی چقدر بهم حمله کردن که به ما چه میخواستن بچه نیارن 

دیدم که میگم امثال این جماعت هر کدوم سر خودشونو با یه موضوعی گرم میکنن مثلا طرف حامی حقوق حیواناته م ...

شما فقط یه قسمت ماجرا رو دیدی و داری تعمیم میدی اینجور افراد ادایی هستند افرادی هم هستند که یا به دلایل شخصی یا پزشکی یا اعتقادی سبک دیگه ای از تغذیه رو انتخاب کردند که با سبک تغذیه شما یکسان نیست نباید بری سراغ قضاوت کلی کردن خود من اصلا آشپزی ایرانی نمیکنم تو خونه بخاطر ورزش و تغذیه که میرم سبک آشپزیم کلا یا رژیمی هست مثلا سینه گریل مرغ و سس دست ساز و نان چاپاتا داریم امروز یا سبک شبیه مدیترانه ای مثل سالاد یونانی حالا یکی ممکنه بگه این ادایی هست یا چیز دیگه ای ولی خب سبک زندگی من اینه ترجیحم بجای برنج سفید و خورشت های چرب جور دیگه ای از آشپزی هست