الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکثرا سکوت بیجا باعث میشه اون طرف جسارت بیشتری پیدا کنه و بیشتر اذیت کنهگاهی باید دفاع کرد
من از دست يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم 🥲 🥲
یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 من خیییلی ناراحت شدم ازش دلم شکست 🥲
چرا باید خوب،باشه ؟؟؟منو یکی ناراحت کنه کاری باهاش میکنم یادش نره مگه اسکلم ساکت باشم ؟؟؟ اونم چند ب ...
من از دست رفتارهای يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم 🥲 🥲 یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲 🥲 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲؟