2777
2789

سکوت از ضعفه یا عقل  یا از صبریا ناچاری؟

مثلا سکوت مادر  دربرابر پرخاشگری  نوجوون از عقله 

سکوت دختر دربرابر  توهین دوست پسر از ضعف 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید خوب،باشه ؟؟؟

منو یکی ناراحت کنه کاری باهاش میکنم یادش نره 

مگه اسکلم ساکت باشم ؟؟؟ اونم چند بار 

اینجا ادم چیزایی میبینه که پراش میریزه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اکثرا سکوت بیجا باعث میشه اون طرف جسارت بیشتری پیدا کنه و بیشتر اذیت کنهگاهی باید دفاع کرد

من از دست يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم 🥲 🥲 

یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 من خیییلی ناراحت شدم ازش دلم شکست 🥲 

چرا باید خوب،باشه ؟؟؟منو یکی ناراحت کنه کاری باهاش میکنم یادش نره مگه اسکلم ساکت باشم ؟؟؟ اونم چند ب ...

من از دست رفتارهای يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم 🥲 🥲 یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم کامل قطع رابطه کرد 🥲 🥲 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲؟