2777
2789

دخترم ۴ ساله هست شوهرم مدنیه خیلی خسیس تر شده هر چیزی که می‌خره منت سر دخترم می‌ذاره از خوراکی کوچک تا چیز های بزرگتر دخترم وقتی پدرش دعواش می‌کنه برای خرید خیلی بغض می‌کنه می‌خوام هرطور شده خودمو دخترمو نجات بدم حداقل میتونم که دستم تو جیب خودم باشه ...دارم شینیون آموزش میبینم ما تو شهر کوچکی هستیم اینجا چندبرابر سالن ها تو هر لاینی نیرو هست یعنی شینیون کار یا هرچیز دیگه ای خیلی هست ...بنظرتون در کنار شینیون کوتاهی مو و اصلاح و آموزش ببینم یا نه فقط شینیون فعلا؟؟؟ بخاطر دخترم شاید نتونم تایم های زیادی سالن باشم میگم شینیون تنها از این نظر بهتره اما شاید چون مجبورم گاهی دخترمو ببرم اگر چندتا لاین بلد باشم بازار کار بهتری وجود داشته باشه با وجود دخترم 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعالیت تو دوتا لاین خیلی سختهعملا ممکن نیست

یعنی چی ؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

قاعدتا هرچی مهارت بیشتری بلد باشی شانست برای پول دراوردن بیشتره

اره مخصوصا که شینیون ماه رمضون یا محرم صفر کلا مشتری صفر هست اما خب بخاطر کوتاهی یا اصلاح باید دائم سالن باشم

یعنی چی ؟

اینکه هم شینیون کار باشی هم هیرکات واقعا نمیشه

بهتره تو یک رشته قوی تر فعالیت کنی

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

اینکه هم شینیون کار باشی هم هیرکات واقعا نمیشهبهتره تو یک رشته قوی تر فعالیت کنی

من الان دارم شینیون آموزش میبینم یعنی راه برگشتی ندارم😅♥️ولی چون چندوقت دیگه ماه رمضون هست من نه میتونم برم دستیار شینیون باشم نه خودم کار کنم دوباره بعدش محرم صفر هست بازم بیکارم....گفتم تو تایم های بیکاریم حداقل کوتاهی و اصلاح انجام بذم اما برای کوتاهی و اصلاح باید دائم سالن باشم اینجا کسی نیست دخترمو بگیره شاید دخترم مهد کودک هم نمونه حداقل اگر شینیون کار تنها باشم خیالم راحته که هرروزه مشتری نیست مجبور نیستم با بوی رنگ و اینا دخترم و هرروز ببرم