2777
2789
عنوان

داداشم داره ی دخترو بازی میده

279 بازدید | 13 پست

از زنش طلاق گرفتن دو سالی هست

خیلی دوست داشت زنش رو ولی اون دیگه نمیخواست داداشمو ، هرکاری هم کرد که برگرده زنش ولی برنمیگرده

قشنگ داره با فکر زنش زندگی میکنه مدام تلاش میکنه هنوز 

بعد توی این شرایط روحی ، با ی دختر دیگه به قصد ازدواج آشنا شده و با اونم میره میاد خیلی هم خوب مخ دختره رو زده قشنگ دختره روش حساب باز کرده

بعد باز از این طرف پیگیره زنش رو برگردونه 

زنش برنمیگرده من مطمئنم ولی نباید وقتی فکرش درگیر زنشه بره با اون دختره بدبخت 

چیکارش کنم !؟ هرچی هم بهش میگم میگه نه از زنم ناامید بشم با همین ازدواج می‌کنم انگار دختر مردم مسخره اینه

منظوم ترینِ این داستانه فقط اون دخترست💔

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اگه یه پسر با شما همچین کاری میکرد چ توقعی از خانوادش داشتی ؟؟؟

همونکارو بکن 

من داداشم همچین کاری کنه میرم به دختره میگم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پیج بزن ب دختره همچیو بگو بگو از اشناهای زن سابق طرفم 

بعدم پیجتو پاک کن تو رسالتتو انجام دادی دیگ تصمیم با خود دخترس 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عزیزم ریسکه ولی شماره دختره رو گیر بیار همه چیزو بهش بگو 

بگو به داداشت نگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دیگه روابط انسانی همینه خب پیچیده میشه دختره شاید شرایطش خبر داره باید بهش بگه اقدام جدی کنه نمیشه پ ...

دختره هم از شوهر سابقش جدا شده از شرایط هم خبر  دارن ولی پیش خودش فکر میکنه داداش من دیگه به زن قبلیش فکر نمیکنه 

الان من چ جوری برم ب دختره بگم اخه 🫤

دختره هم از شوهر سابقش جدا شده از شرایط هم خبر دارن ولی پیش خودش فکر میکنه داداش من دیگه به زن قبلی ...

شما دخالت نکن تو روابط افراد بالغ و عاقل و مختار اصلا نیازی به اینکار نیست بدتر میکنی از چشم هر دو هم خودت میوفتی فقط 

تا دلش پیش زنشه نباید با کسی ازدواج کنه

منم همینه حرفم

این هر هفته اینجوریه که ی بار دیگه به زنم رو میزنم بریم مشاور اگر بازم گفت نه دیگه تکلیفم مشخصه با همین ازدواج می‌کنم

بابا خب تو اصلا نباید فعلا ازدواج کنی حتی اگر زنت برنگرده