2777
2789
عنوان

میخوام یکم درد و دل کنم باهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 75 پست
نه من بدل نمیگیرم میترسم پرو شه

اره اینم هست ولی توقعت رو بیار پایین سر این چیزا دلخوری پیش نیارید درکت میکنم واقعا سخته حس بی ارزش بودن میکنی منم شرایط شما رو داشتم حتی بعضی از اعیاد رو همسرم یواشکی میخرید می اورد پیش خانوادم سرافکنده نشم

شاید باورت نشه ولی من تو اطرافیانم خیلییی دیدم که با وجود درامد خوب خانواده ها کلیییی ساپورتشون میکن ...

دقیقا حرف دلمو زدی 

من پدر مادرم خیلی حامیمون هستن کلی بهم طلا دادن ب شوهرم پول میدن ب من پول میدن 

ولی خانواده شوهرم نه 

میترسم بعدا شوهرم لطفای بابامو فراموش کنه

به امید ارزو های قشنگمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چی میگی من مادر شوهرم و فقط جلساتخواستگاری دیدم بعدش دیگه رفت که رفت انگار نه انگار عروس گرفت ...

همون دیگ 

خودش هیچی نمیگره توقع جهیزیه خوب از مامان من داره

دقیقا حرف دلمو زدی من پدر مادرم خیلی حامیمون هستن کلی بهم طلا دادن ب شوهرم پول میدن ب من پول میدن ول ...

بذار بابات ب خواهرش بگه ک رسم و رسوم یادش نره .من جای تو باشم کوتا نمیام ولی 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شما هم دیگه انجام ندید اگر گرونی و تورم دو طرفه اس دیگه فقط بر اونا نیست که

نه دیگ بابامو یاد دادم گفتن دیگ هیچی نگیر بزا عین خودشون رفتار شه 

ولی برام پول میزنه کارتم برا خودم خرج میکنم

عزیزم پس چرا توقع جهازیه و سیسمونی دارن بر من خانواده همسرم نه مالی نهمعنوی هیچ کمکی نکردند ولی همسر ...

من اصلابه خانواده ی شوهرحق نمیدم که راجع به جهزیه یابدترازاون سیسمونی اظهار نظر کنه وبا جهیزیه زیادوسیسمونی لاکچری موافق نیستم ولی اگه یه کم بی تعصب فکرکنیم همون جهیزیه هم برای  خوشایندخودمونه،مردهاکه به یه موکت ویه تلویزیون شکسته راضین😁خانواده دختروسیله میدن برای راحتی دخترشون باطلاکه خانواده ی دامادبدن وصاحب اول وآخرش عروسه فرق داره

میترسم خودمو کوچیک کنم جلو شوهرم

نه چرا کوچیک کنی مادر اون کم کاری کرده .بعد تو ازدواج فامیلی چون زیاد احساس غریبگی ندارن بهشون بر نمیخوره اصلا 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من اصلابه خانواده ی شوهرحق نمیدم که راجع به جهزیه یابدترازاون سیسمونی اظهار نظر کنه وبا جهیزیه زیادو ...

نه دیگه گلم همون طلا هم برا راحتی پسره خودشونم هست بلاخره یجا گیر کنن بخوان ماشینی خونه ایی بخرن همونو میفروشن دیگه 

چندتا از پست هاتو خوندم فهمیدم برای ازدواج خیلی زود بوده برات 

آدم اول اینکه نباید از کسی توقع خریدن طلا داشته باشه چون دونفر دارن ازدواج میکنن یه خانواده که ازدواج نمیکنن ، شوهرت وقتی میدونست به قول خودت رسمه که خانواده فلان چیز بخره اول به جیب خودش و خانوادش نگاه میکرد بعد میومد جلو 

بعدشم تا وقتی که اعتقاد داری ارزشت به طلاست و چشمت به این و اونه که کی بیشتر طلا داره و تو هم باید در همون سطح باشی به نظرم یه تجدید نظر کن چون زیر یه سقف به مشکل میخورید 

زندگی این مسخره بازیا نیست قرار نیست بخاطر دونفر دو خانواده بخورن زمین تا مبادا شما جلو بقیه کم بیارید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مرسی که درکم میکنی :)))

چون خودمم تو شرایط شما بودم سر 5تا مهمون اضافه بینمون دعوا خیلی بدی پیش اومد و هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه 

بعد میان طلا میخرن ولی تقی ب توقی میخوره چشمشون دنبال اینه ک بفروشن 

خواهرم برای من وسیله گرفته گفتم میخوام عوضش کنم همسرم گف چرا میخوا دل واهرتو بشکنی کاو رو مگه پس میدن یا عوض میکنن 

گفتم اخ قربون دهنت پ طلاهایی که واسم بعنوان هدیه خریدین چرا میخوا بفروشی

نه دیگه گلم همون طلا هم برا راحتی پسره خودشونم هست بلاخره یجا گیر کنن بخوان ماشینی خونه ایی بخرن همو ...

بله خیلی ازخانمهاتواین شرایط باطلاکمک میکنن ولی همیشه حرف اینکه من طلامودادم هست.

البته اگه کمک کنن که عالیه ولی به نظرم وقتی توقع نداشته باشی وبه خودت وهمسرت اتکاکنی راحتتری