2777
2789
عنوان

میخوام یکم درد و دل کنم باهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 75 پست
پس فردا میخوای بگی گوشت و برنج خونه م رو هم بخرن شوهرم ۲۰ تومن حقوقه شه

چرا گوزو ربط میدی ب شقیقه ؟ 

دارم میگم تا قبل عروسی وظیفه خانوادشه نه شوهرم

کی راجب بعد عر.سی حرف زدم ؟

نمیتونی درک کنی خارج شو

به امید ارزو های قشنگمممم

منم برای همین میگم میترسم همیشه حس خوبی نداشته باشم به عمم

اگه شوهر من کار داشت شاید از خانوادش توقع نداشتم 

از اینکه از پسرشون خبر داشتن و بازم به روی خودشون نیاوردن ناراحتم

و هیچوقتم نمیتونم فراموش کنم حتی اگه چندین برابرش خودمون بدست بیاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گوزو ربط میدی ب شقیقه ؟ دارم میگم تا قبل عروسی وظیفه خانوادشه نه شوهرمکی راجب بعد عر.سی حرف زدم ...

برو بابا ماشالله عروس با ادبی هم هستی:به امید موفقیت بشین تا برات بخرن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اگه شوهر من کار داشت شاید از خانوادش توقع نداشتم از اینکه از پسرشون خبر داشتن و بازم به روی خودشون ن ...

عمم چون شوهرم کارمنده خودشو زده ب اون راه

برو بابا ماشالله عروس با ادبی هم هستی:به امید موفقیت بشین تا برات بخرن

رسمه و باید بخرن 

چیز زیادی نخواستم ازشون 

توهم لطفا از تاپیکم برو بیرون حوصله صحبت با ادم نفهمی مث تورو ندارم

اخه چرا باید شوهرم بخره ؟ شوهرم کلا 20 تومن حقوق میگیره چجوری سرویس بخره ؟

چون شوهرته وظیفشه 

هرچی مرد بیشتر برا زن و زندگیش خرج کنه زحمت بکشه همونقدرم بیشتر قدر میدونه الان اکثرا خانواده ها همه چیو میندازن پای داماد من با یه غریبه ازدواج کردم ولی تو 1 سال و 3 ماهی که عقد بودم سه قرون مادرشوهرم خرج نکردها یه قرون فقط یه حلقه خریدن و لوازم آرایشی..... 

البته یه 500 هزار تومنم بعدش بهم داد 

همین 

بقیه هرررررچی بود شوهرم خودش پول جمع کرد برام خرید خودمون یا جمع کردیم یا وام گرفتیم 

رسمه و باید بخرن چیز زیادی نخواستم ازشون توهم لطفا از تاپیکم برو بیرون حوصله صحبت با ادم نفهمی مث تو ...

نفهم جد و ابادته

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خودت داری میگی رسمه ،اجبار ک نیس دوست ندارن بخرن اصلا مگه میتونی بگی چرا اگه دلت میسوزه واسه شوهرت خب نخریده اگه باید بخرن بیارن برات ک دیگه دلسوزی نداره اول تا اخر وظیفه شوهرت بقیه ی لطفی میتونن بکن اگه دوست داشته باشن نکردنم جونشون سلامت مجبور نیستن  

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

مام رسم داریم خانواده داماد کمک میکنند 

حداقل 

اما خانواده همسرم اصلا رسم نداشتن 

یا انجام ندادند خود شوهرم در حد توانش 

انجام داد در عوض کنم هیچ محبتی به 

خانواده همسرم ندارم چون محبتی ندیدم

اینا که میگن هرکی عروس عمه شد سرخ و سفید و پنبه شد 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چون شوهرته وظیفشه هرچی مرد بیشتر برا زن و زندگیش خرج کنه زحمت بکشه همونقدرم بیشتر قدر میدونه الان اک ...

منم الان همه چی افتاده گردن شوهرم

مام رسم داریم خانواده داماد کمک میکنند حداقل اما خانواده همسرم اصلا رسم نداشتن یا انجام ندادند خود ش ...

دقیقاااا منم دیگ محبت نمیکنم بهشون