2777
2789
عنوان

خانواده شوهرتون دعوت میکنین یا خودشون میان

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست

مهمانی دادن و مهمانی رفتن برنامه‌ریزیش با خانم خونه‌ست هیچ وقت بدون دعوت جایی نمیرم و بدون دعوت کسی نمیاد. اینو تو خانواده‌ها جا انداختم. خودت هم کم کاری گردی مثلا بگو برای جمعه‌ی هفته‌ی آینده خانواده‌مو دعوت کردم و شروع کن تدارک دیدن.

زهد ریایی،جهل مقدس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دعوت میکنم نه خودشون میان

همش میگه جاریم دعوت می‌کنه

پسرم برگشت گفت مادرم دوباره برنمی‌گرده بیست واسه سال قبل که هر چی بگین بگه چشم هر کی به رسم خودش برادر خواهر خونه همدیگه بخوان برن نیاز به دعوت نیست

خودم پنج سال خونه داداشم شام نرفتم رابطمونم خوبه

ولی توقع ندارم بگم چرا زن داداش دعوام نکرد 

چرا خودتون اینو مطرح نمیکنید؟مثلا بگید آخر هفته فلانی و فلانی رو دعوت کنیم

شوهرم غر میزنه 

چند وقت پیش دوباره خواست خاله هاشو دعوت کنه گفتم نمیکنم منم بی کس چکار نیستم  که همش اینارو دعوت می‌کنی 

اونام داشتن پشت سر خودشونو پاره میکردن

مادر شوهرم نمیزاشت شوهرم. پرمیکرد داداش وزن اداشم تازه عقد کرده بودن شام اومدن دوتایی فرداش مادر شوه ...

یه دوستی گفت الان دیگه وقت این حرفا نیست، از اول باید طبق اصول پیش می رفتین و با ۴ تا بد و بیراه و ناراحتی نظر و کارتون عوض نمی شد. مسئله اینه که از اول هر رابطه هر جور پیش بگیره آدم ناخواسته همونجور پیش میره.

سعی کن براش جا بندازی ک هر جا دعوت میشیم دعوتی میدیم و سبک پذیرایی هم در حد خودشون و مهمونی ک دادن 

من اولا شوهرم اینجوری بود هییی میگفت بابام اینارو بگیم منم هیچی نمیگفتم اونام اصلا ی وعده نمیدادن جبران کنن اخر دیگ جلوش وایسادم گفتم من هرجا برم برام سفره بندازن منم دعوت میکنم جبران کنم اینجوری شد ک هر چند ماه ی بار فقط خانواده خودمو میگم البته ما هر هفته شام خونه مامانمیم کم دعوت میکنم ولی خب باز خوبه ک پای اونا برید از خونم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خانواده همسر من اهل مهمونی دادن نیستن دوبار مهمونی دادن قشنگ زدن تو صورتمون درصورتی که من واسه مناسبت بهشون شام دادم ولی اینکه زنگ بزنیم بگیم بیاین دورهمی نه

عیداهم نیومدن خونمون گفتن باید دعوت میکردی

منم دیگه کلا قیدشونو زدم

خانواده خودمم بدون دعوت نمیان 

من تو هرکاری میگم نباید بین خانواده ها فرق بزاری اونم حساب کار دستش میاد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

با خانواده ی همسرت خانواده ی خودتو هم دعوت کن این کم کاری شما بوده شما باید یه بار که خانوادش و دعو ...

خوش ندارم دوتاشونو با هم دعوت کنم خانوادم بهشون زیادی احترام میزارن اونام سواستفاده میکنن