2777
2789

تو این چند سال شوهرم تمام خانواده پدرو مادری خودشو دعوت کرد اومدن خونمون 

خانواده مادریش دوسه بار دعوت کرد . ولی بیارم  اقوام منو دعوت نکرد با اینکه خیلی بزرگترین ولی هرساله عید احترام میزارن ده دقیقه میان خونمون

پسرم رفته دانشگاه خواهر شوهرم میگه چرا مارو دعوت نکردی بیایم خونتون . دوماه پیش شام اومده بودن.. شوهرم هیچوقت خانواده منو دعوت نمیکنه خودشون میان  شام ساده درست میکنم. ولی خانواده خودش و توقع اینقدر غذا باید درست کنم تا سه روز بشینیم بخوریم

میگه باید به ما سور می‌دادی انگاری فقط اینه

اگه شما باشین دعوت میکنین خواهر وبرادر خودتونو دعوت میکنین ناراحت نمیشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب مگه شوهرت باید دعوت کنه

خودت باید حواست به خانواده خودت باشه ، برنامه بریزی و بگی میخوام فلان شب خانوادمو دعوت کنم

برای ما برعکسه ، خانواده من بدون دعوت جایی نمیرن هروقت دعوت بشن بیان خونمون ولی خانواده اون همینجوری بلند میشن میان خونه مون

با خانواده ی همسرت خانواده ی خودتو هم دعوت کن  این کم کاری شما بوده شما باید یه بار که خانوادش و دعوت میکنید دفعه ی دوم خانواده ی خودتو دعوت میکردی 

وقتی خانواده ت همینطوری میان یه پلو مرغ که میتونی درست کنی ساده برگزار نکن من باشم همشونو با هم دعوت میکنم

معلومه ناراحت میشم از اول اشتباه کردی باید برابر و مثل هم دعوت میکردی و پذیرایی میکردی الان دیگه با ...

مادر شوهرم نمیزاشت شوهرم. پرمیکرد

داداش وزن اداشم تازه عقد کرده بودن شام اومدن دوتایی فرداش مادر شوهرم جنگ جهانی بپا میکرد