2777
2789
عنوان

شما هم مثل من حساسید روی این مسئله

155 بازدید | 15 پست

نمیدونم حس کردم شاید من زیادی حساسم ولی خب یه جوری میشم

یه دوستی دارم خوابگاهیم اتاق هامون باهم نیست ولی خیلی با هم دوستیم یکی از دوستای نزدیکمه با هم اتاقیش هم دوستم ولی همش هرجا بره هر حرفی با منه خودش هم میکه تو از اون به من نزدیک تری و... بعد مثلا میخوایم بریم کلاسی چیزی من میرم در اتاق اون جون طبقه پایینه باهم میریم بارها شده من یه چند دیقه دیر کردم دیدم یا رفته یا داره میره یه چیز دیگم مثلا میخوایم از سرویس پیاده شیم منتظر من نمیمونه میره ولی واسه هم اتاقیش صبر میکنه

اینجا یه تلنگر ب خودت باید بزنی 

که این دوستی پایدار نیس و صرفا شما داری صدتو برای طرف میذاری 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی هیچکس حساس نشو . روی هیچکس حساب نکن انتظار هر کاری رو از هرکسی داشتع باش.

ن میدونید من خودم سعی میکنم ن روی کسی حساب باز کنم ن حساس شم چون ضربه لش هم دیدم ولی بعد ۳ سال هرروز بیخ گوش من می‌گفت تو بهترین دوستمی تو برام فرق داری تو برام اینی بعد من هم کم کم حس وابستگی و دوست داشتن دارم نسبت بهش ولی از اینکه حرفاش هم نمیتونم باور کنمم یه درده

سعی کن با دیگران هم بیرون بری و وقت بگذاری

اخه اونم اینجوری نیس با کسی غیر من نمیره من با اون نرم تنها میرم من کلا حوصله دوستی های جدید ندارم دو سه تا دوست نزدیک دارم یکیش اینه خیلی روش حساس نیستم ک بگم با کسی غیر من نباشه و.. فقط رفتارهای بالاش ک گفتم ناراحتم میکرد میخواستم بدونم عادیه یا ن 

به نظرم عادی نیست

اها ممنونم ازتون شما جای من بودید به دوستتون میگفتید یا نمی‌گفتند ادامه می‌دادید یا کات میکردید؟

من دیگه اونقدر برام بی اهمیته نگفتم حتی بهش