2777
2789
عنوان

من یه مامانه خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 62 پست
امتحان کردم همه چی بهم میریزه باهم دعواشون میشه

باید براشون قانون بزاری و از خودشون تو انجام کاراشون کمک بگیری نمیشه همه چیز به عهده ی شما باشه 

دو بار بهم می ریزند بارسوم می بینند که شمامحل نمیدی و مجبورند با هم بسازند 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوم حس میکنم جوونیم داره میره و من زندگی نکردم

ناراحت نشی اینو میگم ولی باید به دو بچه بسنده میکردی الان فقط با توکل به خدا نا امید نشو چند سال دیگه راحت میشی

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

اره خودم میدونم منم تمام وقت در خدمتشونم چیزی هم کم نمیزارم فقط کمی خستم

انشالله مادر خوب و مهربون دوران سخت میگذره . بچه ها هر کدومشون یه انسان خوب و با شخصیت میشن جواب این همه خستگی و بی خوابی رو با کمک بهت میدن نگران نباش .

عزیزم خدا قوت منم سه تا بچه دارم اولی پسر کلاس چهارم و درس و مشقش دومی پیشدبستانی بردن و اوردنش و دردسراش و سومی یکسال ونیم که راه میره همش چشمم بهشه ولی همه ی اینا برام زحمتیه شیرین خداروشکر 

ای بابا

تازه زمانی ک مادرشدم دانشجو بودم دوتارو پشت هم اوردم گاهی میشد بخاطر درس و بچه ها دو سه روز نخوابم

بدون کمک بودم

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️