2777
2789
عنوان

من یه مامانه خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قوی باش 

من هم این روزها و گذروم

پسر کلاس اولی داشتم که دومی به دنیا اومد 

دومی یکسال و چهار ماهه بود که سومی به دنیا اومد 

در این حین هم پدرم و هم مادر شوهرم سکته کردن و من تنهای تنها بودم . چون مادرم به پدرم رسیدگی می‌کرد و خواهر شوهرم هم به مادرش . از روز اول بیمارستان تنها بودم 

راضی باش به رضای خدا 

درسته که شما باید به همه ی بچه ها برسی ولی به نظرم یکم کارای بچه هارو بهم دیگه بسپار تا استراحت کنی 

مثلا از دخترنوجوانت بخواه با خواهرش کادرستی درست کنه از اون کلاس اولی بخواه با بچه ی ۱۰ ماهه بازی کنه و اینجوری تقسیم وظایف کن

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

ولی شما شبا میتونی بخوابی

نبخدا ساعت ۳و ۴ صب میخوابم ۶ بیدار میشم برای مدرسه بچه ها

شبا شوهرم‌نمیزاره بخوابم تازه از ۱۲ ب بعد دراختیار همسرم تا جایی ک بیهوش شم ک اصولا خوابم دو ساع نهایت ۳ ساعته

شوهرم حکم بچه سوم داره

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم چ ربطی داره من خودم تک فرزندم عاشق بچه ها هستم فقط یکم خستم حق ندارم خسته شم?

اینارو ولشون کن استارتر یه عده عقده ای  هستند روانی هستند چیند معلوم نیست تا یکی  حرف از بچه داری میزنه میگند چرا بچه اوردی 

از نظر اینا نسل بشر باید منقرض بشه 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!