2777
2789

سرم تابستون گفت منو مدرسه عادی بفرستین خودم خونه میخونم گفتیم بچه ای نیست خونه زیاد بخونخ فرستادیم مدرسه. مدرسه غیردولتی میره که خیلی فشرده باهاشون کار میکنن. حتی الان ک ابان هست تقریبا کل کتاب دولزدهم رو دارن تمام میکنن. میگه کم اوردم بریدم توروخدا اجازمو بگیرید برید ضمانت بدین مدرسه بشینم خونه بخونم. میگه نمیدونم واسه و گزینه دو بخونم واسه مشاورم بخونم یا درسای مدرسه رو بخونم.

دلم کبابه واسش بخدا ولی اولا ک باباش ادمی نیست بره التماس کنه مدرسه اجازه بدن نیاد مدرسخ بعدم میترسم تو خونه خوب نخونه. چ کنم رشته انسانیه. امروزم میگه مامان معلما همش میمرسن و ازمون میگیرن من نمیتونم برای کنکور بخونم. بنظرتون چه کنم تا تصنیم اشتباه نگیرم. نمیدومم توی خونه واقعا درس میخونه یا نه

تشویقش کنید همزمان با مدرسه درس بخونه

سخته ولی شدنیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اصلا مدرسه تیزهوشان و نمونه خیلی مضخرفه 

هر بچه ای رو دیدم زده شده و فشار روانی زیادی روش بوده

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشویقش کنید همزمان با مدرسه درس بخونهسخته ولی شدنیه

باور کن تا الان همین کار کردم ولی الان ظاهرا کم اورده شایدم از دوستاش کسید اره توی گوشش میخونه. الان میگه اگه مدرسه برم هیچ کدوم از درسای معلما رو نمیخونم و ازموناشون شرکت نمیکنم

اصلا مدرسه تیزهوشان و نمونه خیلی مضخرفه هر بچه ای رو دیدم زده شده و فشار روانی زیادی روش بوده

هیچکدوم نیست گلم. غیرانتفاعی میره البته یه غیرانتفاعی که توی شهرمون حرف اولو میزنه

باور کن تا الان همین کار کردم ولی الان ظاهرا کم اورده شایدم از دوستاش کسید اره توی گوشش میخونه. الان ...

براش شرط کنید اگر میخواد خونه بمونه ترازش باید هفت هزار یا بیشتر بشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اصلا مدرسه تیزهوشان و نمونه خیلی مضخرفه هر بچه ای رو دیدم زده شده و فشار روانی زیادی روش بوده

عزیزم خودم تیزهوشان میخوندم زده هم نشدم، سنگینه

براش شرط کنید اگر میخواد خونه بمونه ترازش باید هفت هزار یا بیشتر بشه

بهش گفتم اگه قراره خونه بمونی باید ازمون هایی مثل گزینه دو رو خیلی بهتر از چیزی که تا حالا دادی بدی. نمیدونم گلم از طرفی هم مدرسه اشون خیلییی به سختی اجازه میده کسی غیبت کنه.

یه مشاور تحصیلی از مهر گرفتم واسش به مشاورش گفتم ماجرا رو بهم گفت ظهر زنگ بزن تا تلفنی در این مورد حرف بزنیم. چی بگم به مشاورش؟

بهش گفتم اگه قراره خونه بمونی باید ازمون هایی مثل گزینه دو رو خیلی بهتر از چیزی که تا حالا دادی بدی. ...

به مشاور بگو پسرت رو متقاعد کنه بره مدرسه

من پارسال کنکور داشتم همزمان مدرسه هم میرفتم خییلی خودمو کشتم که نرم مدرسه ولی مدرسه اجازه نداد و اینکه الان فهمیدم بخاطر همون مدرسه بود که میخوندم

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

به مشاور بگو پسرت رو متقاعد کنه بره مدرسه

خود پسرم دیشب گفت مشاور گفته مدرسه نری بهتره.

میگه حتی مشاور مدرسه هم گفت مدرسه نیای والدینت میگن بگو منم رئیسو متقاعد کنم مدرسه نیای فقط ازمون های ماز رو حتما شرکت کنی 

خود پسرم دیشب گفت مشاور گفته مدرسه نری بهتره.میگه حتی مشاور مدرسه هم گفت مدرسه نیای والدینت میگن بگو ...

چی بگم اخه

اگه پسرت داخل خونه میخونه خوبه

وگرنه همون مدرسه واقعا بهتره

مدرسشون پانسیون نداره؟