2777
2789
عنوان

چندوقت یه بارسوپ یا آش میپزید

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 49 پست
تو پاییز سوپ زیاد درست میکنم،بچه هامم دوست دارن،مثلا دیشب سوپ شیر درست کردم،اش هم درست میکنم،اما تاب ...

من آش فقط خونه مامانم دورهمی میخوریم برای جمعیت کم آش نمیپزیم معمولا

اتفاقا سوپ و آش رو خیلی خوشمزه میپزم اما دوتا بدغذا رو دستمه که یه پیاله هم نمیخورن مجبورم ببرم بدم این واون برای همین کم پیش میاد بپزم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقته هیچوقت،حتی سالی یه بار چون آش و سوپام بد درمیاد

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

آش خیلی خیلی کم شاید ماهی یکبار آش گوشت شیرازی بگیریم از بیرون ولی سوپ رو زیاد هفتگی ۲ یا ۳ بار اونم بیستر سفارش میدیم یه جا هست تخصصی سوپ داره سمت ما سوپ قارچ و سوپ ترکی و سلامتش خیلی دوست دارم 

من آش فقط خونه مامانم دورهمی میخوریم برای جمعیت کم آش نمیپزیم معمولا

چرا؟؟اش خیلی خوبه،انواع اش من درست میکنم،اش رشته،اش جو،اش گندم،اش گوجه،اش برنجی،اش ترخینه....ما 4 نفریم 

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اتفاقا من انگیزه اصلیم ته تغاریمه بیچاره دندون نداره

الهی😍😍

دخترم خیلی بدغذاس فقط غذای برنجی میخوره، البته 7 سالشع

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اتفاقا سوپ و آش رو خیلی خوشمزه میپزم اما دوتا بدغذا رو دستمه که یه پیاله هم نمیخورن مجبورم ببرم بدم ...

منم شوهرم برا آش میزنه تو ذوقم ولی سوپ دوست داره اینه که سوپ میپزم آش خیلی وقته نپختم