2777
2789
یکم بیشتر توضیح میدی برام

درک از محیط ماورایی بالا

حس ششم بسیار قوی،خواندن فکر دیگران

یا خیلی زیاد شده همزمان با شوهرم که داره شعر زمرمه میکنه من باهاش میخونمو تعجب میکنه

یا مثلا الان گوشی زنگ میخوره و میخوره واقعا

خیلی خیلی چیزهای عجیب دیگه که واسم عادی شده

قدرت جذبمم بالاس

لایک نکن لطفا😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک از محیط ماورایی بالاحس ششم بسیار قوی،خواندن فکر دیگرانیا خیلی زیاد شده همزمان با شوهرم که داره ش ...

چه خوب نه من بجز اینکه خوابام زیاد تعبیر میشه و یه موارد خیلی ریز اینجوری نیستم

ینی چی؟!

یعنی میدونم خوابه و میتونم هرکاری بکنم

یک سری یک عالمه زن سیاه پوش داشتن دنبالم میکردن تو خواب،که هلم بدن توی دره،برگشتم گفتم که چی! شماها همتون خیالین، من خوابم بیاید بندازید ببینم چی از دستتون برمیاد! بارهاوبارها رفتم توی سیاهیای ترسناک خواب ها، که اکثرا خوف دارن، من میدونم خوابه میرم

یا پرواز های طولانی و پرش های بلند 

لایک نکن لطفا😬
چه خوب نه من بجز اینکه خوابام زیاد تعبیر میشه و یه موارد خیلی ریز اینجوری نیستم

نه دیگه زیادم خوب نیست، آروم و قرار ندارم، دلیلش هم وجود همزاد بدجنسه

ما آدم ها هممون هنگام زاده شدن، یک همزاد باما زاده میشه، همزاد بد و خوب داریم که یا اذیتت میکنن یا خیلی خوبن، برا من اذیت کاره! برای همین حس ششم قویه

لایک نکن لطفا😬
شاید اماخب چه حلالیت از من بنده خدا خیلی آدم خوبی بود ..

عزیزم هیچ وقت خوابت و برای کسی تعریف نکن. خواب بد دیدی صدقه بده. میگن خدلیی نکردی کسی ادم بدی باشه ید تعبیر کنه اتفاق میفته. یک کم مطالعه کن.  زمان پیامبر یک خانمی بوده همش تعبیر خواب پیش پیامبر میومده یک خواب و چند بار دیده همیشه پیامبر صلی الله میگفتن خوبه شوهرت به سلامت میاد. یکبار پیامبر نبودن به یکی دیگه گفته تعبیر کنه اونم گفته شوهرت میمیره. بعدش همون اتفاق میفته پیامبر میگ به خاطر همون تعبیر بودحال من دقیق واقف نیستم ولی بزن سرچ کن تا

یعنی میدونم خوابه و میتونم هرکاری بکنمیک سری یک عالمه زن سیاه پوش داشتن دنبالم میکردن تو خواب،که هلم ...

چه جالب منم بارها شده تو خواب پرواز کردم مثل پروانه خیییییلی خوب بود یا انگار تو فضا بودم هیچ نیروی جاذبه ایی نبود خیلی خوب بود ولی اصلا به این فکر نکردم که خوابم یا بیدارم 😂😂😂

گاهی وقتا یجورایی میدونم خوابم ولی بازم جدی میگیرم 😂بارها شده خوابه خوراکی های خوشمزه رو دیدم بجای اینکه بخورم رفتم قایم شون کردم انقد افسوس خوردم بعدش که متوجه شدم خواب بوده 

الان هرررررر خوراکی ببینم همیشه تو خواب میخورم که مزه خوبش حداقل تو دهنم بمونه خییییلی خوبه 😍😍😍😍

چه جالب منم بارها شده تو خواب پرواز کردم مثل پروانه خیییییلی خوب بود یا انگار تو فضا بودم هیچ نیروی ...

ابتدایی بودم تو خواب ماکارونی و پفک و کیم خوردم(هرکدوم رو شبهای مختلف) بعد خواب تا سالها لب به هیچکدومشون نزدم، هنوزم ماکارونی فقط تدیگشو میخورم و کیم تازه شروع کردم خوردن

ولی پرواز توی خواب لذت عجیبی داره دلم تنگ شد 

لایک نکن لطفا😬
ابتدایی بودم تو خواب ماکارونی و پفک و کیم خوردم(هرکدوم رو شبهای مختلف) بعد خواب تا سالها لب به هیچکد ...

من هرچی بیرون ببینم خیییلی زیاد دلم بکشه ولی نتونم بخرم یا فرصت نشه بخورم حتماااا شبش تو خواب میبینم دارم میخورم و بعدش عجیب مزه ش تو دهنم میمونه خیلی خووووشمزه ست قشنگ بهم می‌چسبه 

همه چی هست هم بستنی هم شیرموز آب طالبی چمیدونم کیک های خوشمزه با شیرتوت فرنگی و..... 

ولی پرواز هم فوق‌العاده عااااالیه 

اولین بار وقتی دبستان بودم همچین خوابی دیدم یادمه اوایل میترسیدم ولی الان دیگه بلدم خیلی بهم خوش میگذره 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من هرچی بیرون ببینم خیییلی زیاد دلم بکشه ولی نتونم بخرم یا فرصت نشه بخورم حتماااا شبش تو خواب میبینم ...

شیکمو😂😂من اینو تجربه نکردم خدایی😂چه دلم خاست مزه شیک توت فرنگی رو

امیدوارم شب ببینم خوابشو😂

لایک نکن لطفا😬
شیکمو😂😂من اینو تجربه نکردم خدایی😂چه دلم خاست مزه شیک توت فرنگی روامیدوارم شب ببینم خوابشو😂

😂😂😂😂😂😂😂

قبلا هرچی میدیدم تو کلی کمد و اینا قایم میکردم بعدن بخورم بعد از خواب بیدار میشدم آنقدر حسررررررت میخوردم چراااااااااا آخه چراااااااااا باید قایم شون کنم 

شوهرم میدید منو اینجوری میشم میرفت برام میخرید میگفت بخور فقط ناراحت نباش بخاطر کیک و اینچیزا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان یادگرفتم میخورم همشو 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂قبلا هرچی میدیدم تو کلی کمد و اینا قایم میکردم بعدن بخورم بعد از خواب بیدار میشدم آنقد ...

با تو باید رفت کبابی کباب با پیاز جعفری زیاد زد و روش دوغ خورد

شب بریم مرغ بریون و بترکونیم آخر شب هم شیرموز بستنی و سیگار به به

لایک نکن لطفا😬