2777
2789

زن عموم زیاد میومد توخوابم جایگاهشم بشدت تاریک بود و زن عموم مدام غمگین و خون آلود بود یا تو کویر بود منم تا مدتها اذیت میشدم خلاصه با یه بزرگی در میان گذاشتم جریانو گفت ۹ تا کوثز ب نیتش بخون دیگه نمیاد ب خوابت . چندین ساله از اون جریان ب بعد فقط یکبار اومده ب خوابم 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار پیاز چیه

اینو از مادر پدربزرگم یاد گرفتم یعنی قدیمیا میگن وگرنه ولت نمیکنه 

شاید پیاز بخاطر بو یا چیز دیگه هست که میگن 

بار پیاز همون چنتا گونی پیاز میذاری رو دوشش، 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
جالب بود برام بعد خب یعنی چی بار پباز و...؟🫠

بالاتر گفتم دیگه کوچولو بودم مادر پدربزرگم میگفت، احتمالا منظورشان چنتا گونی پیاز میذاری رو شونش، اصطلاحه 

اگر الان بیدار شدی و خواب دیدی بگو بهش 

موندم یعنی چی غریبه چرا بیاد تو خواب آدم دنبال کسی 

من که فحش دختره تو خواب آبجیم بودم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
با روح رک و راست باشه؟ 😖🤔

اره رک راست باشه 😐 چطور من بودم؟ پسرعمو بابام ک هیچ وقت از نزدیک ندیده بودم و نروژ مرده بود هیچ وقتم جسدش نرسید اینجا تو خواب دیدم پیشم نشسته بود تو خونمون قلیون میکشید میخندید منم باهاش حرف میزدم

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

جدی؟!! چه ترسناک....

آره 

و خیلی بده 

مادرشوهرش چندوقت پیش خواب دیده بود یکی از همسایه های قدیم که سی سال پیش مرده اومده تو خوابش ک بیا همراه من و من همیشه میخواستمت،لحاف و تشکشو می‌بره و میگه بیا،ولی مادرشوهرش میشینه و نمیره 

دور از جوون همراهمون بری کار تمامه

خواب اموات خیلی تعبیر داره 

یه چی بدن بخوری خوبه ولی بدی اون بخوره بدبختیه