2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

91 بازدید | 7 پست

خیلی خستم

یه ادم مناسب برام پیدا نمیشه 

۳۵ سالمه شاغلم خانوادم خوبن 

اینقدرم تو همه کارام دخالت میکنن نمیتونم با کسی اشنا شم خودمم دیگه نمیتونم با کسی دوست شم

خسته شدم بخدا

خدام فقط زل زده نگاه میکنه مگه من چی میخوام ازاش

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت میکنم چون خواهر من هم توی همین شرایطه. به نظرم روی خودت تمرکز کن. دیگه اصلا به ازدواج فکر ...

والله من سمتش نمیرم . اینام همش چرت و پرته. والله ما چه دور شدیم چه نزدیک نیومد سراغ ما

والله من سمتش نمیرم . اینام همش چرت و پرته. والله ما چه دور شدیم چه نزدیک نیومد سراغ ما

ببین عزیزم من با خواهرم هم صحبت کردم جدا از اینکه شرایط ازدواج برای آقایون سخت شده و تمایل اونها به ازدواج کمه در این مورد باید واقع بین باشی. باید خیلی بی رودربایستی خودتو بررسی کنی و علت اینکه فکر میکنی کسی تا الان جذب شما نشده برای ازدواج چیه.

ببین اسی من و خواهرم هردو توی یک خان.اده بزرگ شدیم حتی سطح تحیلات و رشته تحصیلیمون هم یکی بوده اما من دوبار ازدواج کردم ولی خواهرم با 40 سال سن هنوز حتی ی پیشنهاد جدی برای ازدواج هم نداشته از لحاظ ظاهری هم دختر نرمال و نسبتا زیبایی هم هست.

ببین اسی من و خواهرم هردو توی یک خان.اده بزرگ شدیم حتی سطح تحیلات و رشته تحصیلیمون هم یکی بوده اما م ...

من خواستگار داشتم ولی خب به دلم نبودن.

نمیدونم چرا واقعا . شغل دارم مهارت دارم همیشه مرتبم

۳۵ سالمم هست

هیچ کس منو به کسی معرفی نمیکنه. نمیدونم شاید عمل زیبایی نکردم یا خیلی خوشگل نیستم 

خانوادم نمیزارن عمل زیبایی کنم

بخدا خستممم. اصلا یه ادم مناسب که دلم بخواد باهاش ازدواج کنم اونم همین حس داشته باشه نیست

من خواستگار داشتم ولی خب به دلم نبودن.نمیدونم چرا واقعا . شغل دارم مهارت دارم همیشه مرتبم۳۵ سالمم هس ...

ببین عزیزم اینا که گفتی خوبه اما برای ازدواج کافی نیست.

اول اینکه شما باید دایره ارتباطاتت را بزرگ کنی.

دوم اینکه خیلی بی رودربایستی یکسری رفتارها یا اکت ها را از دخترهایی که به نظرت توی این زمینه موفق بودن را یاد بگیری و اجرا کنی.

سوم اینکه خیلی واضح باید بدونی چه مردهایی در چه محدوده ای مورد نظر و مناسب تو هستن. مثلا ممکنه من فکر کنم ی مرد قد بلند ورزشکار خوشتیپ با سواد پولدار خانواده دار و .... خیلی خوبه اما آیا این فرد مناسب شما من هم هست؟