2777
2789

من با یه قرص آلرژی خارشی دادم ده ماه قبل که تا الان نرفته بعد رفتم موارد خارجی این حالت رو دیدم دقیقا یک مورد مثل من شده بود و با درمان ترکیبی 

گلوکوکورتیکوئید و گاما گلوبولین کامل خوب شده بوده   حالا اینا چی هستن چجوری منم استفاده کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر حالا پیدا هم کنی سرخود که نمیتونی استفاده کنی

مطمئنی بخاطر اون دارو حساسیت نشون دادی؟

من دوماه پیش کهیر میزدم بااااد میکرد و خارش زیاد باید میرفتم آمپول میزدم تا خوب شه باز فردا دوباره سرو کلشون پیدا میشد 

واس من ی دکتر گف برا انگوره یکی گف برا موزه ولی خودم فهمیدم ویروسی بود چون همزمان باهاش علائم دیگه شروع شد

باید بری دکتر حالا پیدا هم کنی سرخود که نمیتونی استفاده کنیمطمئنی بخاطر اون دارو حساسیت نشون دادی؟من ...

آره بخاطر اون دارو هست مطمئنم بعد اون اینطور شدم 

حساسیت به گلوتن نداشتی احیاناطول می‌کشه عوارضش از بدن خارج شه

نمیدونم ولی گفت نونوایی نرو آرد فقط پخته مجازی  عوارض دارو یا غذا طول میکشه؟ چون من اصلا نونوایی نمیرم گوجه و کیوی و سویا و پسته هم اصلا نمیخورم