2777
2789
عنوان

چرا اینجا به سونوگرافیست آقا هیت میدن🤡😭🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 46 پست
عجب 😕 اگه فرقی نداره چرا با آقا راحت تری؟!

ن منظورم اون چیزی نبود ک برداشت کردی🤣🤣🤣🤣🤣

میگم ینی با آقا هم راحترم با خانوم هم راحتم 

برام فرقی نمیکنه

گاهی وقتا خداقلبتو میشکنه،تااز روحت محافظت کنه.میدونی اگه ادامه پیدا میکردچقدر میتونست بدتر باشه؟🌚🫰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن منظورم اون چیزی نبود ک برداشت کردی🤣🤣🤣🤣🤣میگم ینی با آقا هم راحترم با خانوم هم راحتم برام فرقی ...

آهان 😆❤️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من قبلا خیلی برام سخت بود همچین چیزی تا اینکه توی بارداری خودم مجبور شدم برم یه جای دیگه سونوگرافی و ضروری هم بود انجام بشه اصلا نمیدونستم دکترش آقاست دیگه وقتی متوجه شدم اولش خیلی استرس گرفتم بعدش که رفتم داخل اتاق دیدم خیلی مسن بود و اونطور که فکرشو میکردم سخت نبود اون لحظه به تنها چیزی که فکر میکنی سلامت کوچولوی توی دلته و انگار هرچیز دیگه ای برات بی معنیه

من قبلا خیلی برام سخت بود همچین چیزی تا اینکه توی بارداری خودم مجبور شدم برم یه جای دیگه سونوگرافی و ...

ایخودا چه نانازی✨🌝  ولی من فقط داشتم درد میکشیدم هنوز پهلوهام درد میکنن

انتخاب دکتر بر اساس جنسیت احمقانه ترین کاریه که یه نفر به عنوان یک بیمار میتونه انجام بده 

چه کسی که معیارش مرد بودن پزشک هست، چه کسی که معیارش زن بودن پزشکه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اونمطبیعیه چون زور آقا بیشتر هست احتمالا از نظر اون یه فشار معمولی بوده 

منم رفتم اصلا احساس خجالت نکردم چون نگاهش بی‌شتر به مانیتور جلوش بود، 

اینجا جایی هست که شوهرشون به جاری سلام احوال پرسی کنه میگن جاری هرزه قصد جلب توجه داره دیگه پزشک آقا قیامت هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ایخودا چه نانازی✨🌝 ولی من فقط داشتم درد میکشیدم هنوز پهلوهام درد میکنن

وااااا سونو درد داره؟

احتمالا اون موقع استرس یا مشکل دیگه ای داشتی باعث شده احساس درد کنی وگرنه مگه چقدر میشه فشار داد که بخواد درد بگیره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
انتخاب دکتر بر اساس جنسیت احمقانه ترین کاریه که یه نفر به عنوان یک بیمار میتونه انجام بده چه کسی که ...

👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

باو خب هی باید بگه شورتتو بکش پایین ادم خجالت میکشه اقا باشه😆

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣