2777
2789

پسرم تابستون گفت منو مدرسه عادی بفرستین خودم خونه میخونم گفتیم بچه ای نیست خونه زیاد بخونخ فرستادیم مدرسه. مدرسه غیردولتی میره که خیلی فشرده باهاشون کار میکنن. حتی الان ک ابان هست تقریبا کل کتاب دولزدهم رو دارن تمام میکنن. میگه کم اوردم بریدم توروخدا اجازمو بگیرید برید ضمانت بدین مدرسه بشینم خونه بخونم. میگه نمیدونم واسه و گزینه دو بخونم واسه مشاورم بخونم یا درسای مدرسه رو بخونم.

دلم کبابه واسش بخدا ولی اولا ک باباش ادمی نیست بره التماس کنه مدرسه اجازه بدن نیاد مدرسخ بعدم میترسم تو خونه خوب نخونه. چ کنم رشته انسانیه. امروزم میگه مامان معلما همش میمرسن و ازمون میگیرن من نمیتونم برای کنکور بخونم. بنظرتون چه کنم تا تصنیم اشتباه نگیرم. نمیدومم توی خونه واقعا درس میخونه یا نه

من خودمم رشتم انسانیه البته تموم کردم من،من دوران مدرسه میرفتم مدرسه حتی غیبت هم نمیکردم چون فقط درسای مدرسه رو میخوندم برای کنکور نمیخوندم ولی امسال پشت موندم توخونه میخونم بهترمیخونم البته تو مدرسه پرسش و پاسخ هست مجبوره بخونه،بستگی ب خوده پسرتون داره ک اگه نره مدرسه میتونه بخونه یانه،بهتره ی هفته ازمایشی ازمدرسه براش مرخصی بگیرین بشینه تو خونه اگ دیدین میتونه تو خونه بخونه نزارین بره ب بهونه های مختلف از مدرسه اجازه بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.