2777
2789
عنوان

من مادر دختر کلاس چهارمیم که دیگه خون به دل شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 54 پست
آره سال قبل میگفتم نمیتونه دلسوزی بی جا بود ولی الان دیگه عادت کرده انگار من دانش آموزم مثلا شعرایی ...

همین دیگه روشتون اشتباهه به تظرم با یه مشاور صحبت کنین که اصولی بدون اینکه به شما یا بچه فشاری بیاد حل بشه 

شاید حتی متوجه بشید بچه تمرکز نداره که بازم راهکار داره هر چی بیشتر پشت گوش بندازی حل کردنش سخت تره 

کلاس چهارم خیلی خیلی سخته مخصوصاً ریاضیش خیلی حواست باشه جانمونه ویاد بگیره متاسفانه حجم سوالا ودرسا ...

میدونیه چیه من میگم برو بخون هر جا نتونستی بیا پیشم یا میگم بنویس بعد خودم چک میکنم اگه اشتباه بود توضیح میدم ولی دخترم اینجوریه که کلا من باید براش بنویسم بخونم توضیح بدم حتی املاشو من باید کلمه های سختشو براش بنویسم که بره بخونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونیه چیه من میگم برو بخون هر جا نتونستی بیا پیشم یا میگم بنویس بعد خودم چک میکنم اگه اشتباه بود ت ...

خوب حاضری خور بارش اوردین روشتون کاملاً غلطه ولی پایه چهارم یک درس بمونه جمع کردنش سخته خودتونو بزنید به سر درد یه روز مجبورش کنید خودش بخونه بعد از خودش بپرسه وقتی اومد پیشتون کلی براش ذوق کنید شاید کم کم بهترشد

خوب حاضری خور بارش اوردین روشتون کاملاً غلطه ولی پایه چهارم یک درس بمونه جمع کردنش سخته خودتونو بزنی ...

تازه با این همه بدبختی که من میکشم بازم نمیخونه آره امروز این کارو میکنم امیدوارم جواب بده به خدا دارم مریض میشم حالم بده

تازه با این همه بدبختی که من میکشم بازم نمیخونه آره امروز این کارو میکنم امیدوارم جواب بده به خدا دا ...

تذکر زیاد زده میکنه دختر گلتونو ،تشویقش کنید زبونی بهش افتخار کنید درست میشه

تذکر زیاد زده میکنه دختر گلتونو ،تشویقش کنید زبونی بهش افتخار کنید درست میشه

خدا شاهده با هزار جور ترفند مثلا میگم 

مامان جان امروز میخوام ببرمت فلان جا(خونه مادر که کلی دوست داره اونجا) زودتر تکالیفتو انجام بده که برگشتنی کاری نداشته باشی ولی شاید باورت نشه اونقد کشش میده و نمیخونه که کلا منصرف میشم و نمیرم الا ۳ روز بود خواستم برم بازار یه سری وسیله بخرم ولی نتونستم

[QUOTE=401091345]خدا شاهده با هزار جور ترفند مثلا میگم  مامان جان امروز میخوام ببرمت فلان جا(خونه مادر که کلی د ...[/Qببین خودتو معطل اون نکن کاراتو انجام بده بزار تکلیفش بمونه ولی خودتون براش انجام ندید بعدش بزار تکلیف انجام نداده بره مدرسه

همین 

چون خیلی میگی عادت کرده به تکرار چند روزی بی خیال شو چند بار تو مدرسه باز خواست بشه متوجه میشه 

کلاس چهارم هم پایه سنگینی هست کم کم رها کن برنامه ریزی یادش بده 

از دور نظارت داشته باش دیگه از پنجم بزار روی پای خودش باشه و مسیولیت پذیر باشه 

بعله . سلامت روان داشته باشی (چیزی که خیلی از ادم ها الان ندارن و خودشون متوجه نیستن) و تو زمینه مور ...

هوش مصنوعی باید کلییییی برنامه کامپیوتری بلد باشی ترکیبی از ریاضیات فیزیک مهندسی برق و مکانیک ک خیلی خیلی سخته .بله برای موفقیت بایددددد هزینه داد چجورم.من خودم مهندسی برق خوندم و بسیار بسیار رشته سختیه حالا فک کن هوش مصنوعی ترکیبی از ایناست .و باز هم تاکید میکنم کسی ک درس نخونه در آینده ای ک با هوش مصنوعی میچرخه هیچچچچ جایی نخاهد داشت.مگه همه میتونن بازاری بشن؟؟؟؟؟؟مکه بازار چقدررررر ظرفیت داره؟