اینکه خودش بره درس بخونه اصلاااااااااا همش باید بگم برو درس بخون اونوقت بعد از اینکه ۱۰۰۰۰۰۰ بار بهش گفتم میره میاره که اول من حفظ کنم بعد بکنم تو مخ اون با اینکه دوتا بچه دیگه هم دارم باید با اونام کار کنم دیگه بریدم دیروز کلی تو سر و صورت خودم زدم از دستشون تو رو خدا یه راهی جلو پام بزارید....؟
میدونیه چیه من میگم برو بخون هر جا نتونستی بیا پیشم یا میگم بنویس بعد خودم چک میکنم اگه اشتباه بود توضیح میدم ولی دخترم اینجوریه که کلا من باید براش بنویسم بخونم توضیح بدم حتی املاشو من باید کلمه های سختشو براش بنویسم که بره بخونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونیه چیه من میگم برو بخون هر جا نتونستی بیا پیشم یا میگم بنویس بعد خودم چک میکنم اگه اشتباه بود ت ...
خوب حاضری خور بارش اوردین روشتون کاملاً غلطه ولی پایه چهارم یک درس بمونه جمع کردنش سخته خودتونو بزنید به سر درد یه روز مجبورش کنید خودش بخونه بعد از خودش بپرسه وقتی اومد پیشتون کلی براش ذوق کنید شاید کم کم بهترشد
مامان جان امروز میخوام ببرمت فلان جا(خونه مادر که کلی دوست داره اونجا) زودتر تکالیفتو انجام بده که برگشتنی کاری نداشته باشی ولی شاید باورت نشه اونقد کشش میده و نمیخونه که کلا منصرف میشم و نمیرم الا ۳ روز بود خواستم برم بازار یه سری وسیله بخرم ولی نتونستم
[QUOTE=401091345]خدا شاهده با هزار جور ترفند مثلا میگم مامان جان امروز میخوام ببرمت فلان جا(خونه مادر که کلی د ...[/Qببین خودتو معطل اون نکن کاراتو انجام بده بزار تکلیفش بمونه ولی خودتون براش انجام ندید بعدش بزار تکلیف انجام نداده بره مدرسه
بعله . سلامت روان داشته باشی (چیزی که خیلی از ادم ها الان ندارن و خودشون متوجه نیستن) و تو زمینه مور ...
هوش مصنوعی باید کلییییی برنامه کامپیوتری بلد باشی ترکیبی از ریاضیات فیزیک مهندسی برق و مکانیک ک خیلی خیلی سخته .بله برای موفقیت بایددددد هزینه داد چجورم.من خودم مهندسی برق خوندم و بسیار بسیار رشته سختیه حالا فک کن هوش مصنوعی ترکیبی از ایناست .و باز هم تاکید میکنم کسی ک درس نخونه در آینده ای ک با هوش مصنوعی میچرخه هیچچچچ جایی نخاهد داشت.مگه همه میتونن بازاری بشن؟؟؟؟؟؟مکه بازار چقدررررر ظرفیت داره؟