اینکه خودش بره درس بخونه اصلاااااااااا همش باید بگم برو درس بخون اونوقت بعد از اینکه ۱۰۰۰۰۰۰ بار بهش گفتم میره میاره که اول من حفظ کنم بعد بکنم تو مخ اون با اینکه دوتا بچه دیگه هم دارم باید با اونام کار کنم دیگه بریدم دیروز کلی تو سر و صورت خودم زدم از دستشون تو رو خدا یه راهی جلو پام بزارید....؟
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
ما این همه درس خوندیم به کجا رسیدیم . بزار خودش کارهاشو بکنه. سلامت روان بچه خیلی مهمتر از درس و نمره هست. ببین به چی علاقه داره بره دنبال همون. مهارت خیلی بهتر از درسه
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
عزیزم چطور بیخیالش بشه؟؟؟؟؟مگه زمان قدیمه ک بوسیله شوهر دادن از شر بچه های درس نخون خلاص بشن؟؟؟؟الان پسرا اینجوری نیستن حرفاشونو تو فضای مجازی بخونی میفهمی که اونا هم زرنگ شدنو میگن باید زنها هم برن سرکار و توی امور زندگی کمک مردا بدن .مثل فدیم نیست زن تو خونه کار نکنه مرد بره بیاره براش