2777
2789
عنوان

چرا کسی نمی‌بینه آدم و

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست
چ روزهایی که بخاطر حرف مادرش باهم دعوا کردیم در حدی که منو زد و پدر و مادرم فحش داد . ولی فرداش می‌آ ...

شما زنگ نزنید... شوهرتون خودش زنگ میزنه کافیه. میدونم تصمیم سختی بوده اما الان زندگیتون ارامش بیشتری داره

ان شاالله عاقبت به خیر بشید😍

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم🥲 شاید ادمای اطرافت سمی هستنهیچوقت از خودت نزن برای بقیه، داخل ارتباطات باید تعادل وجود داشته ...

حرف حقو خودت گفتی ولی چه فایده که دیر فهمیدیم دیگه جونی برامون نمونده که بخوایم برا دل خودمون زندگی کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف حقو خودت گفتی ولی چه فایده که دیر فهمیدیم دیگه جونی برامون نمونده که بخوایم برا دل خودمون زندگی ...

عزیزم میدونم سخته ولی نشدنی نیست

از چیزای کوچیک شروع کنید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شما زنگ نزنید... شوهرتون خودش زنگ میزنه کافیه. میدونم تصمیم سختی بوده اما الان زندگیتون ارامش بیشتری ...

مرسی از هم‌صحبتیت . چقدر خوب درکم کردی ممنونم .وقتی اینحوری یکی باهام حرف میزنه باعث بدی هارو نبینم و خوبی هوونارو ببینم که ان شالله خدا برات همیشه خوب و خیر بخواد و بزارتت تو خوشی و برکت فراووون

عزیزم میدونم سخته ولی نشدنی نیستاز چیزای کوچیک شروع کنید

ممنون سعی میکنم تا خدا هم خودش کمک کنه بتونم اینقدر بی خیال خودم نباشم من از اسی وضعم بدتره همش دنبال اینم که کسی از دستم ناراحت نشه و دلش نشکنه و الان میبینم که راضی نگه داشتن دیگران فقط آسیب رسوندن به خودم هست وگرنه هیچ وقت بقیه از آدم راضی نیستن و نمیشن بخدا نزدیکترین آدمای زندگیم اینقدر بهشون احترام گذاشتم ولی طی یه جریاناتی دیدم اینقدر باهام بدرفتاری کردن که اصلا باورم نمیشد ولی عین واقعیت بود دیگه به خودم قول دادم اول برا خودم باشم تا دنبال تایید دیگران 

فدای سرت عزیزم منم همین جورم ولی با خودم میگم خدا منو دوست داشته باشه نادیده نگیره بی حیال دیگران

اره واقعا سعی کنم ارتباطم و با خدا بیشتر کنم . اینقدر فکر کردم و فکری شدم مغزم  سرد شده همه چی و زود یادم می‌ره 

ممنون سعی میکنم تا خدا هم خودش کمک کنه بتونم اینقدر بی خیال خودم نباشم من از اسی وضعم بدتره همش دنبا ...

عزیزییزم .بخدا کمکت کنه . به خودت برس باشگاه برو . منم می‌خوام برم باشگاه و کارایی که دوست داری و انجام بده 

من متاسفانه حالت افسرده شدم فقط می‌خوام بخوابم . چند وقت قرص آرام بخش ضعیف و شروع کردم هر دو روز میخورم 

مرسی از هم‌صحبتیت . چقدر خوب درکم کردی ممنونم .وقتی اینحوری یکی باهام حرف میزنه باعث بدی هارو نبینم ...

سلامت باشی عزیزم کاری نکردم

خدا خیرت بده امروز خبر خوش می‌شنوی چون دلم و باز کردی

ان شاالله عاقبت به خیر بشید

دنیا سریع میگذره، دلتون شاد