2777
2789
عنوان

چرا کسی نمی‌بینه آدم و

206 بازدید | 27 پست

خانواده شوهر کنار اذیت کردناشون . که با خودم کنار کردم غصه نخورم و ولش کنم بهشون بدی نکنم . کاری ام نداشته باشم چون من اصلا نمیبینن و‌ندیدن. آدم های دیگه هم همینجور ه .محبت میکنم ولی نمیبینن. مثلا تو گروه مامان های دوستای پسرم هرکی هر چند وقت یکبار یک چیز درست می‌کنه بقیه قبول میکنن و تشکر .حالا که من گفتم درست میکنم گفتن نه ممنون . باز یکی نوشته من درست میکنم همه از اون تشکر کردم . آدم بداخلاقی ام نیستم . 

چرا دیده نمیشم . تو کارم مشکل ایجاد شده . اولش همه آدما تو هر جمعی دوستم دارن بعد بااینکه احترام همه رو نگه میدارم و میبینم اصلا عزت ندارم . چی شد که اینجوری شد . چرا واقعا . همه قبلاً بهم حسادت میکردن چقدر خوب میتونی با همه ارتباط برقرار. کنی ولی الان هیچکس انگار من و نمبینه

شاید خاص هستید یا مقبول‌ نیستید

مثلا یه خانم مذهبی داخل حمع غیرمذهبیا رو تحویل نمیگیرن.

درحالیکه اگر موقعیت رو عوض کنه، در واقع خیلیم مقبولیت بالایی داره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شاید خاص هستید یا مقبول‌ نیستیدمثلا یه خانم مذهبی داخل حمع غیرمذهبیا رو تحویل نمیگیرن.درحالیکه اگر م ...

نه مقبول که نمی‌دونم . نه آدم بداخلاقی ام نه بی احترامی میکنم . و نه اینکه کسی حرف بزنه مخالفت میکنم معمولا موافقم بخاطر بقیه اکثرا خودم و نادیده گرفتم . اوایل تو کار م موفق بودم دختری که یک تنه با مشکلاتی که داشت تونستم کار پیدا کنم  رتبه های ممتاز کسب کنم تو کارم . ولی کم کم همه چی تغییر کرد . 

مذهبی خشک هم نیستم . دوستم که دوریم از هم همیشه بهم میگه تو چقدر که مهربانی . الان شما منو ببینی و هم صحبت بشیم میگید چقدر خوبید . ولی اگه شما بشید جز خانواده و دوست همیشگی انکار الکی شما منو ندیده میگیرید . 

می‌دونی یک جورایی احساس میکنم یکی برام دعا نوشته . چون واقعا آدم موفق و با امید بودم تو زندگیم حتی موقع مشکلات . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مقبول که نمی‌دونم . نه آدم بداخلاقی ام نه بی احترامی میکنم . و نه اینکه کسی حرف بزنه مخالفت میکنم ...

عزیزم

🥲 شاید ادمای اطرافت سمی هستن

هیچوقت از خودت نزن برای بقیه، داخل ارتباطات باید تعادل وجود داشته باشه وگرنه فقط موقع نیاز بهت فکر میکنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم🥲 شاید ادمای اطرافت سمی هستنهیچوقت از خودت نزن برای بقیه، داخل ارتباطات باید تعادل وجود داشته ...

نمی‌دونم . شما متاهلی ‌ مثلا یک چیزی که آزارم میده و می‌دونم بی مورد ه و فقط می‌خوام یکی بهم بیشتر اطمینان بده . 

مادرشوهر م اصلا به من زنگ نمیزنه چه وقتی تو یک شهر بودیم که الان که تو این یکسال که شهرمون دور شده . حتی یادمه پارسال من بهش هم زنگ زدم . هم روز مادر زنگ زدم هم پدر شوهرم عمل چشم شد . ولی اونا اصلا به من زنگ نمیزنن فقط با شوهرم . الان تو دلم ه که من زنگ بزنم یا نه . نکنه باید بزنم زنگ و نزنم گناه کار م . آرامش نداره دلم . 

نمی‌دونم . شما متاهلی ‌ مثلا یک چیزی که آزارم میده و می‌دونم بی مورد ه و فقط می‌خوام یکی بهم بیشتر ا ...

عزیزم بنظرم پیش روانشناس برید

خودتون اسیب میبینید

هیچ وقت یاد نگرفتم نباید خودم و فدای کسی کنم 😔

عزیزم قربون قلب مهربونتون

متاسفانه روحی

عزیزم شاید روانشناس بتونه کمکتون کنه، مثلا از نظر عزت نفس و اینها

روحی هم مطمئنم خودتون بهتر از من میدونید، ارتباط با خدا باعث میشه انسان بین مردم عزت پیدا کنه

عزیزم شاید روانشناس بتونه کمکتون کنه، مثلا از نظر عزت نفس و اینهاروحی هم مطمئنم خودتون بهتر از من می ...

عزت نفسم و اعتماد به نفسم از وقتی آمد پایین که خانواده شوهرم فقط ایراد آوردن به من و کارآم هم وقتی تنها بودم هم هر جا میشستن میگفتن . حتی یکی از همسایه های مامانم داشت اوایل که ازدواج کرده بودم از من پیش مادر شوهرم تعریف میکرد یهو مادرسوعرم برداشت گفت چرا برای پسر خودت نگرفتیش. بنده خدا پسر نداشت . ولی جلو شوهرم مثلا احترام داره منو . ولی پشت سر ...... هست سال میگذره ولی همیشه یاد کاراشون میوفتم . خیلی مادرش با کنایه حرف میزنه . منم سعی کردم فاصله بندازم تا احترام حفظ شع. حالا موندم مغزی که پر فکر و قلبی که در درد . یک دختر بانشاط بودم . 

چند وقت ه حدیث کسا شروع کردم و با خدا حرف میزنم ولی گاهی مثل امروز فکری میشم 

عزت نفسم و اعتماد به نفسم از وقتی آمد پایین که خانواده شوهرم فقط ایراد آوردن به من و کارآم هم وقتی ت ...

عزیزم مشخصه خانم خوب و با کمالاتی هستید

خانواده شوهر همینن، رها کن، واقعا دیگه اونا نمیدونستن چطوری شما رو تحقیر کنن از این حربه استفاده میکردن

حیف شما و زندگی قشنگتون نیست که بخاطر حرف یه ادم نادون، از هم بپاشه؟

عزیزم مشخصه خانم خوب و با کمالاتی هستیدخانواده شوهر همینن، رها کن، واقعا دیگه اونا نمیدونستن چطوری ش ...

چ روزهایی که بخاطر حرف مادرش باهم دعوا کردیم در حدی که منو زد و پدر و مادرم فحش داد . ولی فرداش می‌آمد معذرت خواهی منم قبول میکردم ولی قلب که بشکنه حاش میمونه . شوهرم خودش فهمید اونا مقصرن گفت شهر و عوض کنیم حتی دوری از خواهرم سخت بود ولی برای حفظ زندگیم آمدم.ولی این عذابم میده مادرش زنگ نمیزنه .من بزنم یا نه . چون قبلاً اونا دور میکشیذن من محبت میکردم فایده نداشت . الان عذاب وجدان ولم نمیکنه . ممنون از لطفت . دعا کن برام زندگیم به سمت فکر به سوی خدا باشه