2777
2789
عنوان

هی رژیممو ول میکنم چاق میشم باز

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 46 پست
خب کامل ول نکن مثلا وقتایی که رژیم نیستی شیرینی نخور سرخ کردنی نخور خود شیرینی نخوردن خیلی تاثیر دار ...

پیشنهاد خوبی بود.اما من پرخوری عصبی دارم دست خودم نیست😔

من+نی نی+باباش=❤

میگن کالری اب صفره پس چطور میتونه سیرکنه؟

حجم معدود میگیره کمتر میخوری برا من که جوابه به زن داداشم پیشنهاد دادم و خالم اونام میگن خوبه صورتشون لاغر نشده ورزش میکنن در کنارش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار پودر جلبک خوردم از ریزه خواری و خوردن زیاد جلوگیری میکنه حداقل غذاتو کم چرب درست کن سرخ کر ...

اره عزیزم

من هیچ ایرادی نداره قیافم همه چیزمم عالی.اما همین اضاافه وزن لعنتی بدجور زده تو زوقم.هیچ لباسی بهم نمیاد معذبم تولباس باز شکم وپهلوم زده بیرون بازوهای گنده اه😔😔😔😭

من+نی نی+باباش=❤

پیشنهاد خوبی بود.اما من پرخوری عصبی دارم دست خودم نیست😔

منم دارم عزیزم من فست گرفتم خیلی لاغر نشدم 

الان برنج و نون حذف کردم همه میگن لاغر شدی اما خودم وزن نگردم جمعه میشه ۲هفته ای مدت شاید ۱نون خوردم و کلا ۲۰قاشق برنج شایدم کمتر 

من یه بار پودر جلبک خوردم از ریزه خواری و خوردن زیاد جلوگیری میکنه حداقل غذاتو کم چرب درست کن سرخ کر ...

وای میگن کبد رو نابود می‌کنه.کلا هرچیزی که دیدید تبلیغش زیاده بدونید یا مافیا پشتشه یا یه داستانی داره

اره رژیمای سخت که میگیرم دقیقا بعدش عین این هارا حمله ور میشم سمت غذا یجوری میخورم انگار دارم لج میک ...

خب اشتباهات همینه دیگه تو فقط قند و شکر  شیرینیجات و کامل حذف کن  چیزای دیگه  همه رو بخور منتها  بشقابت اندازه یه پیش دستی باشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خب اشتباهات همینه دیگه تو فقط قند و شکر شیرینیجات و کامل حذف کن چیزای دیگه همه رو بخور منتها بشق ...

من صدبار رژیم سخت گرفتم مثل این خانم میشدم که انگار لج میکنم.ولی الان حذف شیرینی، هله هوله، فست فود و غذاهای پرچربی و در کنارش کم میخورم