دوستان حدود۸ماهه با بچه کوچیک داخل خونه ورزش کردم رژیم گرفتم۱۰کیلو کم کردم.اما همین ده کیلو رو هی رژیمو قطع میکنم ۳الی ۴کیلوش برمیگرده و چاق میشم.هنوز۱۰کیلو دیگم اضافه دارم.خسته شدم.کسی هس رژیم باشه بیاد یکم راهنمایی کنه منو😩
اتفاقا من بچه کوچیک داشتم خیلی لاغر بودم چون غذا نمیخورد شبر میخورد خودمم زیاد میل به غذا نداشتم ولی اون که غذاخور شد منم بیشتر غذا میخوردم. فقط راهش اینه هر غذایی داری هرچی هست نوعش مهم نیست از قبل یکی دو قاشق کمتر بخوری. شنیدی میگفتن که قبل از سیر شدن دیگه غذا نخورید. دقیقا همینه. رژیم نگیر. همه چیز هم درست کن. مثلا میتونی تا الان هرچقدر درست میکردی کمتر درست کنی که همسرت و بچه ها میخورن سهم تو کمتر باشه. غذا که زباد باشه آدم همش هوس میکنه بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ریزه خواری.غذای چرب.دیگه وقتی ول میکنم دلو میزنم ب دریا درحدی میخوورم ک نمیتونم راه برم😞فکرکنم بهش ...
من یه بار پودر جلبک خوردم از ریزه خواری و خوردن زیاد جلوگیری میکنه حداقل غذاتو کم چرب درست کن سرخ کردنی رو بزار کنار بازم خوبه خودت میدونی مشکلت چیه اخه بعضیا حتی غذاهای پرروغنشون رو چرب نمیدونن