2777
2789
عنوان

هی رژیممو ول میکنم چاق میشم باز

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 46 پست
اره خیلی سخته،مخصوصا ماهایی گه بچه کوچیک داریم😌

اتفاقا من بچه کوچیک داشتم خیلی لاغر بودم چون غذا نمیخورد شبر میخورد خودمم زیاد میل به غذا نداشتم ولی اون که غذاخور شد منم بیشتر غذا میخوردم. فقط راهش اینه هر غذایی داری هرچی هست نوعش مهم نیست از قبل یکی دو قاشق کمتر بخوری. شنیدی میگفتن که قبل از سیر شدن دیگه غذا نخورید. دقیقا همینه. رژیم نگیر. همه چیز هم درست کن. مثلا میتونی تا الان هرچقدر درست میکردی کمتر درست کنی که همسرت و بچه ها میخورن سهم تو کمتر باشه. غذا که زباد باشه آدم همش هوس میکنه بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من بچه کوچیک داشتم خیلی لاغر بودم چون غذا نمیخورد شبر میخورد خودمم زیاد میل به غذا نداشتم ولی ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

ولی درکل اون اراده لعنتی رو ندارم چندوقته

من+نی نی+باباش=❤

عزیزم میگم ده کیلو دیگم اضافه دارم.اونو چیکارش کنم.اصلا ارادم ضعیف شده مث قبل نمیتونم رژیم بگیرم

اره هرچی به وزن کمتر برسی سختتر میشه ولی مشکلت چیه تو رژیم ریزه خواری یا فست فود شیرینی غذاهای چرب کدوم

عزیزم میگم ده کیلو دیگم اضافه دارم.اونو چیکارش کنم.اصلا ارادم ضعیف شده مث قبل نمیتونم رژیم بگیرم

خب کم کم 

منم ۷۴بودم اول شدم ۶۹ 

الان باز شروع کردم بشم ۶۴.۶۲ 

یهو بخای خیلی کم کنی سخت اونم تو خونه فقط با رژیم 

اره عزیزم منم یجوری شده فکرمیکنم غیرممکنه

نه نیست. ولی کلا ماها که استعداد چاقی داریم همیشه تپلی میمونیم 😁😁😁 خودت رو زیاد اذیت نکن چون بدتره مدام بهش فکر کنی

اره هرچی به وزن کمتر برسی سختتر میشه ولی مشکلت چیه تو رژیم ریزه خواری یا فست فود شیرینی غذاهای چرب ک ...

ریزه خواری.غذای چرب.دیگه وقتی ول میکنم دلو میزنم ب دریا درحدی میخوورم ک نمیتونم راه برم😞فکرکنم بهش میگن پرخوری عصبی

من+نی نی+باباش=❤

خب کم کم منم ۷۴بودم اول شدم ۶۹ الان باز شروع کردم بشم ۶۴.۶۲ یهو بخای خیلی کم کنی سخت اونم تو خونه فق ...

خب دقیقا منم این ده کیلو رو خیلی کم کم شروع کردم

الانم حدود دوماهه ول کردم میترسم تمام تلاشم ب هدر بره وزنم برگرده😭😭😭

من+نی نی+باباش=❤

نه نیست. ولی کلا ماها که استعداد چاقی داریم همیشه تپلی میمونیم 😁😁😁 خودت رو زیاد اذیت نکن چون بدتر ...

اره استعداد داریم.بخدا سر این موضوع جنگ روانی گرفتم میگم نکنه ده کیلو برگرده تمام تلاشم به باد فنا میره

من+نی نی+باباش=❤

خب دقیقا منم این ده کیلو رو خیلی کم کم شروع کردمالانم حدود دوماهه ول کردم میترسم تمام تلاشم ب هدر بر ...

خب کامل ول نکن 

مثلا وقتایی که رژیم نیستی شیرینی نخور سرخ کردنی نخور 

خود شیرینی نخوردن خیلی تاثیر داره 

من الان شیرینی نمیخورم قهوه هم تلخ میخورم .

من وزن دیر کم میکنم اما کم کنم میتونم ثابت نگهش دارم 

ریزه خواری.غذای چرب.دیگه وقتی ول میکنم دلو میزنم ب دریا درحدی میخوورم ک نمیتونم راه برم😞فکرکنم بهش ...

من یه بار پودر جلبک خوردم از ریزه خواری و خوردن زیاد جلوگیری میکنه حداقل غذاتو کم چرب درست کن سرخ کردنی رو بزار کنار بازم خوبه خودت میدونی مشکلت چیه اخه بعضیا حتی غذاهای پرروغنشون رو چرب نمیدونن