2777
2789
عنوان

هی رژیممو ول میکنم چاق میشم باز

282 بازدید | 45 پست

دوستان حدود۸ماهه با بچه کوچیک داخل خونه ورزش کردم رژیم گرفتم۱۰کیلو کم کردم.اما همین ده کیلو رو هی رژیمو قطع میکنم ۳الی ۴کیلوش برمیگرده و چاق میشم.هنوز۱۰کیلو دیگم اضافه دارم.خسته شدم.کسی هس رژیم باشه بیاد یکم راهنمایی کنه منو😩

من+نی نی+باباش=❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم گرفتن خدایی خیلی سخته. من هربار لاغر شدم باز برگشته. میدونی به نظرم اصلا رژیم سخت نگیر چون برمیگرده. فقط صبر داشته باش از غذات یه قاشق یه قاشق کم کن. اینطوزی بدنت عادت میکنه. ولی رژیم چون محدودیت داره مغز نمبتونه در مقابل غذاها مقاومت کنه. ولی من تنها چیزی که لاغرم میکنه غصه اس. فوری آبم میکنه

رژیم گرفتن خدایی خیلی سخته. من هربار لاغر شدم باز برگشته. میدونی به نظرم اصلا رژیم سخت نگیر چون برمی ...

اره رژیمای سخت که میگیرم دقیقا بعدش عین این هارا حمله ور میشم سمت غذا یجوری میخورم انگار دارم لج میکنم باخودم

من+نی نی+باباش=❤

افرین ۱۰ کیلو کم کردی احسنت بهت اره منم ول میکنم چاق میشم من بیشتر برنج چاقم میکنه

ممنون عزیزم😘اره برنج لعنتی،من هله هوله میحورم جدیدا شکمم زده بیرون😭

من+نی نی+باباش=❤

اره رژیمای سخت که میگیرم دقیقا بعدش عین این هارا حمله ور میشم سمت غذا یجوری میخورم انگار دارم لج میک ...

دور از جونت. اون ایراد از تو نیست چون بدنت رو محدود کردی. همه چیز بخور حتی شیرینی اگه دوست داری ولی خب شیرینی بابد کمتر باشه. ولی همه چیز بخور. فقط کمتر از قبل. اصلا رژیم آدمو اذیت میکنه همش اینو بخور اونو نخور. 

دور از جونت. اون ایراد از تو نیست چون بدنت رو محدود کردی. همه چیز بخور حتی شیرینی اگه دوست داری ولی ...

اره خیلی سخته،مخصوصا ماهایی گه بچه کوچیک داریم😌

من+نی نی+باباش=❤