2777
2789

آخه پروفن زودتر تب رو پایین میاره ولی میگن خوب نیس ندید؟شما میدید یانه ۶سالشه چقدر بدم بیست کیلو

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب خیلی شدید باشه پروفن بهتر پایین میاره

ولی تب خفیف استامینفن میدم

بروفن رو باید یک سوم وزن بچه بدی...اگر مثلن 15کیلو هست پنج سی سی میشه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

چرا این سوالات اینجا میپرسین واقعا یعنی من بگم نده نمیدی بعد دوراز جون بچت تشنج کنه خوبه 

هربچه ای مث هم نیست دکتر حتا واسه بچه ۶ساله شاید قرص استامیوفن بده براساس اون شناختی که از بچه داره 

بعضیا تبشون دیر میاد پایین مث دختر من که اصلا شربت استامیوفن انگار آب بش میدم یا شیاف ۱۲۵اصلا اثر نداره فقط شیاف ۳۲۵یا پروفن  اونم تا صبح باید بیدار باشم و پاشویه هم بکنم 

بعضیا ۳سی سی استاوفن شب میدن بچه تا صبح دیگه تب نمیکنه

نه فقط میدونستم معده باید پر باشه...دکتر گفت کلا آلرژی داده دیگه نباید بدی

تقصیر دکترتون بود که شربت معده نداد حتما متخصص اطفال نبود ..چون متخصصا همیشه میدن عمومیا پروفن خالی میدن 

من فقط یه بار بدون شربت معده دادم که خون تو مدفوع پسرم دیدم ولی خودم فهمیدم که اشتباه کردم