2777
2789
عنوان

سال اول معلمی خیلی سخته

416 بازدید | 33 پست

من دوماه و نیم هست معلم پایه پنجم پسرانه شدم. خیلی سخته خیلی خیلی سخته هر صبح آرزو میکنم ای کاش معلم نبودم و میتونستم مدرسه نرم از شدت استرس صبح ها حالت تهوع دارم، 

چرا سخت؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

چرا؟

مگه دانشگاه برا آموزش ابتدایی نرفتین؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟مگه دانشگاه برا آموزش ابتدایی نرفتین؟

اره ولی در دانشگاه نگفتن وقتی بچه ها سر کلاس دعوا میکنند چطور آرومشون کنم، هر موقع میخوام درس بدم با من همکاری نمی کنند. من صحبت میکنم اون ها هم دارن حرف میزنند 

دانشگاه چیزی یادنمیده

دوران دانشجویی خب تو مدارس میرن و کار معلم ها رو میبینن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

همونایی که با ذوق از قبولی فرهنگیانتون میگفتید چون لابد علاقه نداشتید و بخاطر امکانات و شرایط شغلی معلمی ورود کردید اینجوری شده

معلمی شغلی نیست که بدون علاقه بشه توش مومد چون سر و کار با آدمه نه سنگ و چوب 

امیدوارم بهتر بشه وضع شما هم

اره ولی در دانشگاه نگفتن وقتی بچه ها سر کلاس دعوا میکنند چطور آرومشون کنم، هر موقع میخوام درس بدم با ...

باید قانون بذاری دیگه

ابتدایی باز بچه ها قانون پذیر هستن

متوسطه اول سخت تره بنظرم چون اوج چالش هاشونه

اره ولی در دانشگاه نگفتن وقتی بچه ها سر کلاس دعوا میکنند چطور آرومشون کنم، هر موقع میخوام درس بدم با ...

پسرا سخته

ببخشید حالا خب اینجا کسی شما رو نمیشناسه و...

میشه بگین ک قراره چقد حقوق بهتون بدن؟

افراد سال اول و دوم چقد حقوق میگیرن؟