2777
2789
عنوان

ویروس جدید کسی بچش گرفته😭

532 بازدید | 45 پست

بچه هام حدود دو هفته پیش ابریزش بینی و سرفه داشتم بردم دکتر گفت گلو شدید ملتهبه اموکسی سیلین داد و شربت نئوتادین و سالبوتامول و اسپری بینی

۷ روز دارو دادم ابریزش خوب شده فقط صداشون گرفته و نصف شب سرفه میزنن بیدار میشن

چیکار کنم

اسپری تنفسی و شربت پروسپان

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

پسر من گرفت ریه هاش شدید درگیر بود دکتر از این اسپری ها که واسه اسم میزنن دو تا داده براش میزنم با این پلاستیکی ها که واسه تنفسه میگیرم جلو دهنش نفس بکشه البته خداروشکر الان خیلی بهتره ولی تا دیروز بچم نفسش در نمیومد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخور جوش شیرین بده

پودر روتارین برای گرفتگی صدا خوبه

اگه فقط خلط سفید داره یا قاشق چایخوری کندر بریز تو یه لیوان آبجوش بزار 45دیقه دم بکشه ی در هم روش بزار بعد از 45دیقه هم بزن بده بخوره به زور هم شده بده بخوره تمام خلط سفید رو‌میشوره میبره

شربت پروسپان برا سرفه هست؟برای ۲ سال خوبه؟بخدا خسته شدم قبلا عاشق پاییز بودم الان متنفرم هر روز مریض ...

برای دو سال به بالا

کلا برای سرفه ست فقط

دختر من الرژی داره الانم که هوا الوده ست 

دکتر اینا رو داد اروم شده

شبا خواب بود

اینقد سرفه میکرد بیدار میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
پسر من گرفت ریه هاش شدید درگیر بود دکتر از این اسپری ها که واسه اسم میزنن دو تا داده براش میزنم با ا ...

دو سه روز نفسش بالا نمیومد بعد خودش خوب شد الان بیشتر نگران سرفه های نصف شبشم

به نظرت ممکنه ریه درگیر باشه؟تنگی نفسش خوب شده

میترسم سرفه روش بمونه چیکار کنم شکر تیغال میگن برا سرفه خوبهدیگه از داروهای شیمیایی خسته شدم

والا من بردم سرم زد ولی بااین حال مهد کودک می‌ره خوب نمیشه آبریزش هم که قطع نشده سرفه هم داره 

شربت پروسپان برا سرفه هست؟برای ۲ سال خوبه؟بخدا خسته شدم قبلا عاشق پاییز بودم الان متنفرم هر روز مریض ...

اگه آسم و آلرژی نداشته باش شربت پروسپان خوبه

ولی کسی که آسم و آلرژی داشته باش براش ضرر داره

سرفه ها کم کم خوب میشن. سیب رو پوست بگیر. رنده کن یه کم دارچین یه ذره نبات بنداز و یه کم آب. بذا بپزه کامل. بعد گرم گرم بده بخوره شبا. سرفشو میندازه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

اگه آسم و آلرژی نداشته باش شربت پروسپان خوبهولی کسی که آسم و آلرژی داشته باش براش ضرر داره

دختر من الرژی داره

پروسپان میخوره با تجویز پزشک

مشکلی نداشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40