2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این سادگی و کلیشگی نیست هر ۴ مورد هست 

پسر خوب دختر خوب

پسر بد دختر بد

پسر بد دختر خوب 

پسر خوب دختر بد

دیگه همسر حضرت آسیه س کی بود فرعون مصر دشمن خدا همسران حضرت نوح و لوط ع هم خوب نبودن پس چیزی نیست بخواهی با کلیشه و کلی گویی بگی اینجوری درسته یا اونجوری 

من آدم پاک ذاتی هستم اما نمی‌دونم چرا همش ناپاک ها و مطرب ها و کثافت ها رو به طرف خودم میکشم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین من میگم همه چی دست خود آدمه،همسرم قبل از ازدواج با ما چندین دوست دختر عوض کرده بود ولی همیشه میگه از روی بچگی بوده،با من که دوست شد واقعا توی ۵سال دوستیمون دست از پا خطا نکرد و واقعا عاشقم بود خودش میگفت من با تو عشق رو تجربه کردم نمیدونم چجوری براتون تصور کنم یه کارایی برام میکرد که هیچکی نکرد،الان ۴ساله ازدواج کردیم واقعا مرد زندگیه،من خودمم قبل از همسرم دوست پسر داشتم ولی از وقتی با همسرم دوست شدم تا حالا هیچ مردی دیگه به چشمم نیومده،میخوام بگم اگه آدم واقعا بخواد میتونه سر به راه بشه

ببین من میگم همه چی دست خود آدمه،همسرم قبل از ازدواج با ما چندین دوست دختر عوض کرده بود ولی همیشه می ...

دوست پسر داشتن یا دوست دختر داشتن نشانه ناپاکی و بد نیست 

خب مجرد بودید 

بدی زمانی شروع میشه که اون زن یا مرد در زندگی متاهلی خائن و هوس بازی کنن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست