الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اصلا دیدم که پسره هرررر غلطی که خپاسته کرده آخرش به ننه اش گفته واسم دختر پیدا کن آفتاب مهتاب ندیده ولی با دختری ازدواج کرده که فقط فکر میکنه آفتاب مهتاب ندیده اس ودختره قبلا کلی دوست پسر داشته البته الآن چسبیدن به زندگی خودشون
چطوریه که من میبینم هر چی پاک تر نصیب گرگ و خائن میشه
نه هر ادمی بر اساس اعمالش تو این دنیا یه فرکانسی داره هر ادمی به هم فرکانس خودش تمایل داره شما فرکانست با یکی نخونه اصلا ازش خوشت نمیاد شاید به ظاهر یکی پاک باشه اون یکی یه خطا کرده باشه ولی اون ادم قطعا یه سری خطاها داشته یا اون یکی یه سری خوبی ها داشته که هم فرکانسشون کرده که از هم خوششون اومده و ازدواج کردن بعدم هیچ ادمی از زندگی و اسرار درون یکی دیگه اگاه نیست که بگیم یکی ناپاک اون یکی پاک
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲