2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجوری نیست هرکسی با مثل خودش ازدواج میکنه مگر استثنا ها

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه اصلا دیدم که پسره هرررر غلطی که خپاسته کرده آخرش به ننه اش گفته واسم دختر پیدا کن آفتاب مهتاب ندیده ولی با دختری ازدواج کرده که فقط فکر میکنه آفتاب مهتاب ندیده اس ودختره قبلا کلی دوست پسر داشته البته الآن چسبیدن به زندگی خودشون 

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...
چطوریه که من میبینم هر چی پاک تر نصیب گرگ و خائن میشه

نه هر ادمی بر اساس اعمالش تو این دنیا یه فرکانسی داره هر ادمی به هم فرکانس خودش تمایل داره شما فرکانست با یکی نخونه اصلا ازش خوشت نمیاد شاید به ظاهر یکی پاک باشه اون یکی یه خطا کرده باشه ولی اون ادم قطعا یه سری خطاها داشته یا اون یکی یه سری خوبی ها داشته که هم فرکانسشون کرده که از هم خوششون اومده و ازدواج کردن بعدم هیچ ادمی از زندگی و اسرار درون یکی دیگه اگاه نیست که بگیم یکی ناپاک اون یکی پاک 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه اصلا دیدم که پسره هرررر غلطی که خپاسته کرده آخرش به ننه اش گفته واسم دختر پیدا کن آفتاب مهتاب ندی ...

من آفتاب مهتاب ندیده بودم همینطوری برام اتفاق افتاد 

و با پسری زندگیمو شروع کردم که فک میکردم مثل خودمه بعدا فهمیدم با زن متاهل بوده و باوجود منم ارتباط عاطفیشون قطع نکرده بود باهاش