2777
2789
عنوان

کیا رازیانه خوردن؟؟

2026 بازدید | 27 پست

واسه تخمک گذاری میگن رازیانه ناشتا بخورین

ولی من حالم بد میشه

میشه بعد ناهار یا بعد شام بخورم؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

من همین الان تو اداره دم دادم با همکارام خوردیم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرولاکتین بالا باشه نخوریم؟؟

من نمیدونم بالاست یا نه ولی دکترم بهم قرص بروموکریپتین داده بود فک کنم برا پرولاکتین بالاست

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

اره یک سال و نیم اقدام

یک سالم هست تحت نظر دکتر متفورمین و استروژن پروژسترون و بروموکریپتین و دگزامتازون و ویتامین ای و فولیک اسید میخورم

الان دو ماهه از قرص خوردن خسته شدم گذاشتم کنار

آگه جوشانده رازیانه رو نمی تونی بخوری عرقش بگیر بخور روزی یه استکان بخور تو خوردنش هم زیاده روی نکن چون پری رو زود میاره موقعی هم بخور که شکمت خالی باشه با شکم پر نخور تا تاثیر خودشو بزاره از سوم پری تا 20 پری بخور حواست باشه رازیانه بچه رو سقط میکنه. سه ماه بخور انشا الله که تاثیر می اره و باردار میشی عزیزم حواست باشه بین خوردن داروی گیاهی و شیمیایی حداقل 8 ساعت فاصله باید باشه وگرنه جواب عکس میده... 

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...
آگه جوشانده رازیانه رو نمی تونی بخوری عرقش بگیر بخور روزی یه استکان بخور تو خوردنش هم زیاده روی نکن ...

من دانه شو میریزم تو قوری آب جوش میزیرم دم بکشه مثل چایی. ولی خیلی بد مزه است. فقط یه بار خوردم. تا چند ساعت حالم بد بود 

آگه جوشانده رازیانه رو نمی تونی بخوری عرقش بگیر بخور روزی یه استکان بخور تو خوردنش هم زیاده روی نکن ...

مررررسی عزیزم توکل به خدا میخوام امتحان کنم

واسه ازمایش پرولاکتین سونو باید بدم یا ازمایش خون؟؟