2777
2789
عنوان

تو خداااااا این عکس های سک سی نگاه کردن عادیه🧵

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 35 پست
خیلی سختمه تا الان گریه کردم از این حرصم گرفته شبیه عنه اون داره با من این کارو میکنه مگه من چیم کمه ...

چرا باهاش ازدواج کردی اجبار کردن چون میگی شبیه عنه پرسیدم 

البته یوقت میبینی یکیم شبیع عنه اما همچین سرزبون داره  طرفو خام میکنه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا گورگن همچین مردای ببین خواهرگلم نصف بیشتر مردان همینن به درک بهت نمیگه محبت نمیکنه این د ...

خوب منم ی عادت های بدی داشتم نباید بزاریم کنار ؟؟؟خیلی خواستم کنار بیام نتونستم دارم نابود میشم . دیگه نمی تونم سمتش برم افسرده و داغون بخدا انقدر خوش هیکلم دوستام میگن به شوخی عکساتو بده پسر خوب تور کنیم . بعد این بی شرف این کارو میکنه با من

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

خوب منم ی عادت های بدی داشتم نباید بزاریم کنار ؟؟؟خیلی خواستم کنار بیام نتونستم دارم نابود میشم . دی ...

ببین این کرم بره تو بدن دیگه در نمیاد. ببخشید اینو میگم خودارضایی میکنه؟؟

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
خیلی بده باید روش کار کنی زندگی شوخی نیست بگی جدا میشم

چند سالللللل ۸ سال بس نیست ؟؟؟ خسته شدم دیگههه 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

ببین این کرم بره تو بدن دیگه در نمیاد. ببخشید اینو میگم خودارضایی میکنه؟؟

نه والا . هینجوری نگاه میکنه کاش خود ارضایی میکرد . صبح تا شب خونه اس بیرونم نمیره حرمزاده

نه والا . هینجوری نگاه میکنه کاش خود ارضایی میکرد . صبح تا شب خونه اس بیرونم نمیره حرمزاده

فقط نگاه عکس یا فیلم هم میبینه

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

اره عادیه. خودتو با کی مقایسه می کنی بازیگرای پ*رن؟ فکر کردی اونا به این پا میدن اصلا؟

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.