2777
2789

وای رفتیم داروخونه شبانه روزی با بابام مسکن بگیریم من این ور بودم بابام دم صندوق 

مرده گفت تایم خوابه چرا اومدین الان 

گفتم آقا میخوای هم حقوق بگیری هم بخوابی ؟

نیا سرکار کسی زورت نکرده 

مرده تعجب کرد 😐😐😂

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گفتی

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

دست چپ و راستت رو سرم بلکه یکم زبون وامونده‌م باز بشه

خوشم اومد ازت🌷

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین حالا مسکن رو حق داشتین

ولی فثط کارای واجب رو خدایی باید گذاشت نصف شب

اینجا نصف شب مریض میاد که دو هفته پیش دکتر بهم نامه داده خوب برو صبح بیا زن حسابی

مگه حقوق ما بدبختا که نصفه شب بیداریم چقدره که منتش باشه

باز هم فردعی و تاپیک های تخیلی

وقتی حرفی برای گفتن ندارید همینو می‌زنین 

من از همچیم‌عکس با ساعت و سند دادم !!!! زرتی

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

منم حاضر جواب نیستم 

نهایتا مثل ک س خ و لها میگفتم خب مگه شبانه روزی نیست این تمام تیکه ای بود که میتونستم اونموقع بهش بندازم 🙄🙄🙄🙄🙄

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

باز هم فردعی و تاپیک های تخیلی

واقعا از کجا متوجه میشی ؟

واقعا اگه کسی تاپیک سرکاری میزنه ان شاءالله کل زندگیش همه بزارننش سرکار

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن