2777
2789
عنوان

نویسنده ها و کارگردانان جدیدا مشکل روانی پیدا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 53 پست
نشون نداد چی شد

پس ریدم ته مغز اون کارگردان

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط شکارگاه قشنگ بود و جان سحت

ندیدم 

فعلا بامداد خمار منو جذب کرده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یوزارسیف و که نهههه 🤣🤣🤣🤣پایتخت و عاشقتممممم

همون یوسف پیامبر😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

باید یه سریال کامل بیاد بعد بفهمیم ارزش دیدن داشته یا ن

اصلا متوجه نشدم ته اش نباید دختره یا خانواده اش می‌فهمیدن که آرش توسط بهزاد کشته شده 

یعنی اینقدر بی محتوا تمومش کرد که حتی هیچ بلایی سر کتایون نیومدن بعد این همه کشتن بابای شهاب و کلاه گذاشتن 

اصلا متوجه نشدم ته اش نباید دختره یا خانواده اش می‌فهمیدن که آرش توسط بهزاد کشته شده یعنی اینقدر بی ...

میگم که نویسنده و کارگردان.....🤬

بهترین سریالی که دیدم پوست شیر بود بعدش دیگه هیچ سریالی به دلم ننشست

وای نه اصلاااااا🤦‍♀️

تنها دل خوشی مون این بود که سریال ایرانیا پایان خوش و خرم داره که اونم فاتحه ش رو خوندن🥲وای دلم برا ...

ای خدااا

این سینا مهراد تو هیچ سریالی به بچش نمیرسه🤦‍♀️