2777
2789
عنوان

وای چقدر شکست دلم امروز و همچنین غرورم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
عزیزم منم چند ماه پیش رابطه ی چند ساله مو تموم کردم ولی هنوز هضمش نکردم .منم دقیقا دیگه دوسته صمیمی ...

منم خیلی وقته دوست صمیمی ندارم دیگه فکر کنم 4 سالی شده 

زمانی هم داشتم خودم اونا رو خواهر میدونستم اونا منو مزاحم چون همیشه از حد توانم بیشتر محبت میکردم 

ممنونم که این موضوع دردناک رو با من شریک شدی و گفتی تنها نیستم هر چند امیدوارم به زودی تو خودت دوستای صمیمی پیدا کنی واقعا

امیدوارم بتونی غم رابطتتون هم هضم کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی وقته دوست صمیمی ندارم دیگه فکر کنم 4 سالی شده زمانی هم داشتم خودم اونا رو خواهر میدونستم او ...

عزیزم اگه میخای میتونیم امشبو با هم حزف بزنیم .اگه راحتی .امشب برات خیلی سخت میگذره .اگه خاستی من کنارتم 

عزیزم اگه میخای میتونیم امشبو با هم حزف بزنیم .اگه راحتی .امشب برات خیلی سخت میگذره .اگه خاستی من کن ...

ممنونم

کلا نمیدونم چه فازیه واقعا با هرکی دوست شدم همیشه به مشکل خوردم 

نمیدونم واقعا مشکل از چیه منه من واقعا خیلی دلم میخواد دوست صمیمی داشته باشم ولی خب احتمالا همون مشکلات قدیمی باهام هست 

پارتنرمم شاید بخواد برگرده ولی باز دعوای امروز میمونه تو دلم واقعا 

ممنونمکلا نمیدونم چه فازیه واقعا با هرکی دوست شدم همیشه به مشکل خوردم نمیدونم واقعا مشکل از چیه منه ...

منم الان هراز گاهی خیلی دلم میخاد دوست صمیمی پیدا کنم .ولی همش خونم .و فکر میکنم دیگه موقعیت دوست پیدا کردنو از دست دادم .از یه جایی به بعد تو زندگی میفهمی دیگه وارد بزرگسالی شدی و هر تصمیمی بگیری یه عواقبی داره و همش باید نگران تصمیمات باشی .این خیلی بده

منم الان هراز گاهی خیلی دلم میخاد دوست صمیمی پیدا کنم .ولی همش خونم .و فکر میکنم دیگه موقعیت دوست پی ...

موقعیتش هم پیدا بشه باز من مثل احمقا باهاش عین خواهر رفتار میکنم و اون در نهایت خودشو میکشه کنار 

بحثى قبل از اين داستان نداشتى؟ببين فشار اقتصادى خيلى روى مردا هست دست خودشون نيست قاطى كردن

نه ، اخلاقش وقتی پول نداره خیلی بده 😭😭😭

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

قربونت برم همونه فشار اقتصادى براى هيچ كس اعصاب نذاشته حق دارى برخوردش بد بوده ولى چى بگم اخه خدا با ...

خدانکنه عزیزم بله خدا منقرضشون کنه دلار ۱۱۲ زندگی شده جنگ برای بقا

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم