2777
2789
عنوان

قطع شیر شب و بی قراری های کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 49 پست
یکی از سینه هام که بیشتر ازش میخورد. پره شیره سفت شده و کمی هم درد میکنه این وسط

شماهم وقتی نی نی رو از شیر میگیری ادیت میشی چون هم درد داری هم سینه سفت میشه اگه دوتاییتون تحمل کنید باهم خوب میشید .

ان شاالله  این روز هارو به سلامتی و با آرامش طی کنی و این روزها زود میگذره

قوی باش

یعنی چی حرفتون؟ اولا که بچه تا پایان دو سالگی باید روزی چند وعده شیر خشک یا شیر مادر بخوره. بعد از ا ...

خب منم بخاطراینکه گفتید شیرخشک بده میگم ک

ینی از چاله دربیا برو بیفت تو چاه

هردوشونم بد هستن

و ی روز باید قطع بشن 

این بنده خدا داره ندریجی بچه رو ازشیرمیگیره الان شروع کرده ب شیرشب

حالا نمیدونم شیرروزم قطع کرده یا ن من خودم اول شیرروز قطع کردم بعد شبو درکل باید شیرو ازش گرفت هم‌شیرخشک هم‌شیرمادر

ولی شیر گاو و گوسفند اشکالی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم بخاطراینکه گفتید شیرخشک بده میگم کینی از چاله دربیا برو بیفت تو چاههردوشونم بد هستنو ی روز با ...

افرین دقیقا

و شیر پاستوریزه یا گاو و گوسفند رو هم حتی نباید با پستونک داد ، چون این عادت به مکیدن تموم نمیشه

خب منم بخاطراینکه گفتید شیرخشک بده میگم کینی از چاله دربیا برو بیفت تو چاههردوشونم بد هستنو ی روز با ...

شیر روز رو کلا یه بار میخورد

اونم قطع کردم دیگه. اصلا براش مهمم نبود

افرین دقیقاو شیر پاستوریزه یا گاو و گوسفند رو هم حتی نباید با پستونک داد ، چون این عادت به مکیدن تمو ...

آره درسته با لیوان باید داد پستونک و شیشه رو وقتی نوزاده باید بدی ک بچه یکساله ب بعد زشته بنظرم

مرسی عزیزم. بزای سینه نباید کاری کرد؟؟؟

کمپرس سرد بزاری،  خیلی کم از شیر سینه رو خالی کنی در حدی که فقط یه کم فشار کم بشه ، از روغن های گیاهی برای مرطوب کردن سینه استفاده کنی ، و در صورت درد زیاد مسکن هایی مثل استامینوفن یا بروفن مصرف کنی

خیلی گیر کردم. دوست دارم الان یهو شروع کنم شیر دادن انقدر گریه کرد

ببینید من نظر مادرانه خودم رو میدم شاید از لحاظ علمی اشتباه باشه. ولی هیچ چیزی رو تبدیل به یک کار پر از درد و ناراحتی برای بچه نکنید. اون خیلی کوچیکه و تنها پناهش مادرشه. میدونم و میفهمم که چقدر شما اذیت میشید و سختی میکشید به خصوص که ممکنه پدرش هم همراه خوبی براتون نباشه. ولی صبوری کنید و یکهو تصمیم نگیرید که دیگه بهش شیر ندین. یا دیگه تو بعل نخوابونیدش. اماده اش کنید برای پدیرش این چیزها.

خیلی گیر کردم. دوست دارم الان یهو شروع کنم شیر دادن انقدر گریه کرد

برای مادر خیلی سخته اینارو ببینه ،ولی واقعا تحمل کن ، چیزی نیست زود میگذره

لیوان های مختلف استفاده کن

نوشیدنی های مختلف

لیوان های رنگی 

نی های نرم شکل دار

خوش بیاد 

بعلش کن ، ببوسش ، باهاش بازی کن ، نازش رو بخر ولی بهش شیر نده