2777
2789
عنوان

از چه‌بویی بدتون میاد 🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 22235 بازدید | 665 پست
😂 یادش بخیر.. خوشحالم که دیگه ازین جنجالا نداری تو زندگیت

دارم ولی دیگه تاپیک نمی‌زنم 🥹🫣 بازکن حوصله ندارم بخدا

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
چیشد تصمیم گرفتی گیاه خوار بشی بنظرم خیلی سخته

من از وقتی با گربه ها دوست شدم و فهمیدم که چقدر بااحساسن و چقدر درک و شعور دارن، فهمیدم گاو و گوسفند هم مثل اونا هستن. با احساس و با درک و شعور. پس نباید بخورمشون. فهمیدم که اونا غذا نیستن، بلکه یه موجود بافهم هستن که دلشون میخواد زندگی کنن. عشق دارن به بچشون، میفهمن همه چیزو. حتی مرغ ها. 

واسه همین دیگه گوشت و مرغ نخوردم.

بعد که فهمیدم توی صنعت لبنیات و تخم مرغ چقدر به حیوانات ظلم میکنن، دیگه اونارم نخوردم و کامل وگن شدم. 

مثلا توی صنعت تخم مرغ، جوجه های نر 1 روزه رو زنده زنده چرخ میکنن یا دفنشون میکنن زنده زنده تا بمیرن. چون جوجه نری که به دنیا اومده، نمیتونه تخم بذاره. و از اون طرف هم نمیتونن بفرستنش به مرغداری تا از گوشتش استفاده کنن چون اون جوجه با هورمون و دستکاری ژنتیکی به وجود اومده و گوشتش به درد نمیخوره پس میکشنش. 

یا مثلا توی صنعت لبنیات، به گاو ماده تجاوز میکنن حاملش میکنن به زور. بچش که به دنیا اومد، بچه ی شیرخوار رو از مادرش جدا میکنن و مادرش رو توی یه فضای 1متری زندانی میکنن و دائم شیرشو میدوشن. و دوباره و دوباره این تجاوزها ادامه پیدا میکنه تا زمانی که اون گاو پیر بشه و میفرستنش کشتارگاه. و هربار که بچشو ازش جدا میکنن، افسردگی میگیره چون واقعا حس مادرانه داره. بچه هم اگه نر باشه، میفرستن کشتارگاه. اگه ماده باشه، دوباره میاد به چرخه تجاوز و شیر. 😔 الان که میگم، دوباره حالم گرفته شد. هربار فکرمیکنم، حالم گرفته میشه. 

اون عکس خندان گاو که روی شیرها هست، همش دروغه. گاوها خوشحال و خندان نیستن. 

صنعت گوشت هم که لازم به توضیح نداره. اونو همه میدونن که چه صنعت خشنیه. و چقدر گاو و گوسفند ها قبل کشتار، میترسن و موقع کشتار، درد میکشن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی با گربه ها دوست شدم و فهمیدم که چقدر بااحساسن و چقدر درک و شعور دارن، فهمیدم گاو و گوسفند ...

ویی چه دل مهربونی داری 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
انشالله همیشه خوش باشی.. ازت حس خوبی میگیرم برا همون جزو معدود کاربرایی که توی خاطرم موندی.. در سایه ...

فدات عزیزم منم شمارو دوست دارم.🌹🌹🌹🌹 من همینم ن بلدم دروغ بگم نه موذی باشم ظاهر و باطنم همینه ولی اینجا تاپیک میزدم یسریا مسخره می‌کردن و میحندیدندگفتم ولش کن یکی دوسال هم هست شاید سرهم بیست بار نیومدم .اومدم یه حرفی زدم بلاکم کردن🤣🤣🤣

بوی شلوار زن چاق

واقعا اون بود رو حس کردی😯

بوی ماهی

اره خوب نیست. بوی مرغ خام هم خوب نیست😰

بوی مرد

همه یه بو میدن بو ماشین میدن نمی‌دونم بگم ماشین چه بوی میده باید خودتون بدونین دیگه